Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - asiri kulak kiri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumasiri kulak kiri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: asiri kulak kiri
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 21:36
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir oglum 3 yasinda doktor sag kulaginin kirden kulak zarinin gorunmedigini ve kbb gozukup temizletmemizi soyledi size danismadan birsey yapmayan birisi olarak fikirleriniz bizim için çok değerli ne yapalim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117899
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 22:10
Keriz, kendisi temizleyemiyormu imis!!! Evet, maalesef, KBB'ye gideceksiniz.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 07:12
Hocam tesekkur ederim bu is icin kbb arastirayim mi yani duzgun bir doktora gitmessek sorun cikartabilecek bir uygulamami bunlara hic guvenim kslmadigi icin kulaga zarar vermelerinden korkuyorum 
not tabi cok seneler oluyor teyzemin kulagini temizlediler hava ilemiydi hatirlamiyorum ama o gunden sonra kulak cinlamasi ara ara farkli seyler oluyordu kulagina
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 07:40
Yok canim, cogu KBB lerde bu isi hademe kilikli yardimcilar bile yapar..
Artik "Aspiratorle" aliniyor ama, orasi Turkiye!!! Ne yaparlar, bilemem.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 17:07
Hocam Merhabalar bugun ankarada bir hastanede kbb gittik kulak temizletmek izin ama doktor bakip kulakta kir yok yuzde kirk kir var kulak sivi toplamis once onu tedavi edelim dedim dedi ne dediysem temizlettiremefim hocam onun soyledediklerini dikkate almadim sizden tedaviyi boliyorum on gun sonra kontrole cagirdi hocam bu kulak illa temizlenmelimii temizlettiremedik ne yapalim simdiden teşekkür ederim iyiki varsiniz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 22:55
Cocugun agrisi yoksa, HEPSINE BOSVERIN....
Agri oldugunda da; Iliadin damla kullanirsiniz...
Allah kimseyi bu uyuz doktorlara muhtac etmesin...
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 08:08
Hocam sagolun agrisi yoktu gözleri sulaniyor diye 3 gun iliadin kullandim hocam kir temizlenmesse bize sorun yaratirmi baska bir dpktor arayayim 
allah razı olsun tesekkkurler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 18:15
Banyo esnasinda, su buhari cogunu eritir ve akitir. Ancak cok sert olanlar erimezse, onlarin alinmasi iyi olur. Kulaktan devamli "KIR" geliyorsa, IYI DEMEKTIR, icerde birikmiyor demektir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.