|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
matematik32
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: krupmuydu?Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 17:35 |
|
kolay gelsin hocam,oğlum 3.5 yaşında 4 gün önce burun tıkanıklığı ,öksürük başladı.griple ilgili gerekenleri yaptım .fakat gece öksürüğü çok arttı.balgamlı gibi kuru gibi anlayamadım çok.aşırı bir öksürme aralıksız.gündüz az ama gece sürekli oldu dr a gitsem kesin yatırırdı bizi biliyorum.dayandım 3,gün de sürdü hocam aynı şiddette dün aksam 2-3 kere balgamlı öksürdü,şimdi düşündümde 3 gece hastalığımıydı acaba.burun tıkanıklığı ,göz yaşarması devam ediyor.sadece öksürük azaldı.bu arada hiç ilaç vermedim eşim dr götürcem diyince perebron iyi gelirmiş diye 1 kasık verdim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 22:25 |
|
Perebron; oksurtucu suruptur, oksurugu arttirir..
Sicak su buhari, Serum fiz., ColdMix ve Limonlu bal kullanin. Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
|
matematik32
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 09:18 |
|
sevgili hocam.sizi 8 aydır takip ediyorum.sizden önce oğlum düşmeyen bi ateşi oldu acile gittik
hemen ılık sular,fitiller,herkes panık.düsmüyor ateş diye.
yatış verdiler serum taktılar.enfeksiyon var dedi dr.ayağında 5-6 kırmızı nokta biraz sırtında ve ağzında aft.7 gün yattık hocam.sürekli antibiyotik verdiler serumla çocuk 4,gün kusmaya başladı.neyse sonra çıktık hocam.şimdi düşünüyorum size tahlil sonnuucnun yazıcam yanlış yaptık galiba.wbc:6,7,hct;40,mcv;85,mon;9,lym;38,crp;5 .hocam bi değer 9 demişti dr.enfeksiyon için son gün düşürdük değeri 5 e dedi .crp den bahsetti galiba .hocam sizden Allah razı olsun.oğlum 7 gü yattı zaten 10 gün sonra tam iyilesti.kesin gripti.monoda yüksek galiba ateş ondandı diye düşünüyorum.
.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 20:52 |
|
Yavas yavas akillaniyorsunuz..
Evet: WBC:6.7 cok dusuk bir deger, kesin Viral bir enfeksiyon geciriyor. Turk doktorlari, CRP'yi bilmezler... Kardiak risk "referans degerleri" ile enfeksiyon degerlerini karistirirlar. Onlar okumazlar, bari siz okuyun. |
|
![]() |
|
PinarAhmet
Üye
Kayıt Tarihi: 08 Oca 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı PinarAhmet
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 19:20 |
|
Hocam sıcak su buharını hangi şekilde vermemiz uygundur?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|