Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 18 ay aşıları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum18 ay aşıları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MiNiK PrEnSeSiM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiNiK PrEnSeSiM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 18 ay aşıları
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 14:17
uzun bir aradan sonra mrb hocam nasılsınız benim kızım 32 haftalık 1940 gr doğmuştu dün 18 aylık aşılarını yaptırmaya götürdük hocam 10 kg boyuda 78 cm olmuş hocam aşıyı 2 koluna yaptılar birde ağzına damlattılar eve geldiğimizde genel durumu iyiydi kızımın uyumadan önce ağrı kesici verdim fakat gece uyumuyodu 03.30 civarında ise kendini kasmaya başladı hocam titriyodu inliyodu ıkınıyodu çok korktuk hemen dolven verdim hocam ancak 2 saat sonra ateşi düştü sabah çok şükür iyiydi bu durum neden kaynaklanabilir hocam aşıların yan etkisi olabilirmi birde hocam Zymaflouru eşimin dedesine Fransadan getirttik kızım 18 aylık günde 1 tabletmi vericem kaşıkta ezipmi veriyim kolay gelsin hocam iyi günler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 22:16
3.5 kg doganlara YETISMIS!!! Cok guzel, aynen devam. Saglik bakanligi tasarruf icin (saraya para lazim ya!) Hindistan'dan asi aldi ise, ates ve titeremelerin olmasi normaldir..

Zymafluor 2 yasa kadar gunde1 tablet. Bu konu ile ilgili eski mailleri okuyun. Dozlari cok yazdim.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiNiK PrEnSeSiM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 13:24
çok sağolun hocam ama sağlık bakanlığı bu aşıları bundan sonra hep öylemi getirtecek gerçekten burada insan sağlığına heleki çocuklarımızın sağlığına önem verilmiyo biz nekadar dikkat etsekte bu ülke gayrimeşru yollardan el altından bişeyler yapıp sağlığımızla oynuyolar işte ne olucak böyle kime güvenicez hocam bu aşıları türkiye üretemiyomu yada işlerinemi gelmiyor anlamıyorum ya kızıma bişey olsaydı bu gecede kızımın ateşi vardı fakat önceki geceye göre titremesi yoktu calpol verdim ama yine uyumadı kızımın doğduğundan beri geceleri uyku problemi var hocam sipraktini 5 gün verip 3 gün ara vererek kullanıyorum bu 5 gün içinde ilk 2 günü gece güzel uyuyo sonraki 3 gün yine uyumuyo hocam birde sipraktini tok karnına veriyorum aç karnınamı vermem gerekiyor iyi günler kolay gelsin hocam...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 21:09
Turkiye; F-16 savas ucagini yapar, ASI URETEMEZ.... Turkiye'de akli basinda hicbir ilim adami, Turk devletine guvenip, asi ureticisi olmaz. asi urteimi, tamamen insan gucune baglidir. Dort duvar, fabrika kurmakla asi uretilemez.. Insanlarin once devlete guvenip, bu isi ogrenmeleri gerekir. Ondan sonrada "IS guvencesi" verilmesi sarttir.. Namaz kilmiyor, basini ortmuyor diye islerine son verildiginde, AC KALIRLAR...O yuzden, Turk halki Hindistan asilarina layiktir.    
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiNiK PrEnSeSiM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 17:09
haklısınız hocam ama iş böyle oluncada olan bizlere oluyor maalesef hocam birde sipraktini sormuştum aç karnınamı tok karnınamı olucak ben tok karnına veriyorum farkedermi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 19:01
Ac karnina verirseniz, daha iyi etki eder.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiNiK PrEnSeSiM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 14:10
tamam hocam sağolun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.