|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
egeliyim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 20:33 |
3660gr doğan ve doğduğundan beri hep az kilo oğlum geçen aydan bu yana 150 gr vermiş, 6850 gr olmuş, boyu aynı 69cm, baş çevresi ise 44.9 cm olarak 0.2 cm artmış. Kan tahlili ve idrar tahlili istedi dr. Kanda tüm değerler normal sınırlarda çıktı. İdrar sonuçları yarın açıklanacak. Drumuz şimdiye dek kilo vermiyorsa sorun yoktur diyerek bizi teselli ederdi, bugün o da araştırılmalı dedi. Ayrıca bebeğimiz tam tur dönemiyor ve desteksiz oturamıyor. Yapılacak bir şey var mı hocam? Lütfen yardım edin.
|
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Erkek cocuklarinda, IYE OLMAZ... Sakin Turk doktorlarina inanmayin, onlar idrarda; 2-3 Lokosit goruldu diye bile IYE teshisi koyarlar...
"NITRIT" degerine bakin; (-) ise IYE YOK DEMEKTIR.....Gerisi hikaye demektir, cahilliktir, sahtekarliktir... 2- 1cm boyu uzun. 1.250 gram eksigi var. Gunde en az;600ml sut ictiginden emin olun... YEMEKLERLE, cocuklar buyumezler, beslenemezler...Sadece karinlari doyar. 3- Boyle sacma-sapan testlerle bir yere varilamaz... Ahmak, "bulanik suda balik avliyor"... Tesadufen oltaya bir sey takilirsa, onu bahane edecek. Acele etmeyin, beslenmesinin sut agirlikli olmasini saglayin, 2 ay sonra goruselim... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2014 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
egeliyim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim cevabınız için Hocamİdrarda da sorun çıkmadı zaten. Polivit verelim dedi. İçinde B vitamini varmış, iştah açarmış. Multitabs veriyorum. Değiştireyim mi polivit ile? Ayrıca 600 içmediğinden eminim hocam. Çünkü sütümü sağarak veriyorum. her seferinde 80-90 cc anca içiyor. Toplasanız 500cc bile etmiyordur. Ek gıda zaten hiç aldıramadım. Sorun da etmiyorum. Sütümü nasıl içmesini sağlayabilirim? Doyunca diliyle biberonu ittiriyor, ya da ağzında biriktiriyor, yanlardan sızıyor :( Ayrıca iki farklı marka mama da denedim, onları da beğenmedi. Oturamaması, dönememesi beni korkutuyor.
|
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, degistirmeyin, MultiTabs'a devam edin.
Sutu soguk veya Dondurma seklinde teklif edin, bakalim alacakmi!!! Yuzukoyun yattiginda; basini kaldirabiliyorsa, cok onemli bir durum yok demektir. Tabii, gormeden KESIN bir sey soyleyebilmem cok zor. Biraz takip edelim... |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler Hocam. Hemen deneyeceğim. Başını kaldırabiliyor.
|
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerisi; gecte olsa OLACAK!!!
YUZUKOYUN VE SIRTUSTU YATARKEN KI RESIMLERINI GONDEREBILIRMISINIZ... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2014 Saat 00:53 |
|
![]() |
|
![]() ![]() Hocam ilk resimdeki pozisyonda çok uzun süre kalamıyor, ikincide pek belli olmasa da ayakları kıpır kıpır. Sağa ve sola dönebiliyor.Bugün 7 ay 2 günlük oldu. Çok teşekkür ederim. Allah siz ve sizin gibi drları başımızdan eksik etmesin. |
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu cocukta bir anormallik yok...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|