|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 10:14 |
Merhaba hocam
sizi tanıdıktan sonra hiç doktora gitmedik. Çok şükür 1.5 yıldır sizin yöntemlerinizle buyutuyorum kizlarimi. Hocam hiç degedeğerlendirme yapmadık daha önce rica etsem bi bakarmısınız değerlerine. 08 09 2012 doğumlu kızım 85.5 cm boy, 48.5 baş, 12 kg 03 08 2011 doğumlu kızım 93.3 cm boy, 47.5 baş, 14.2 kg Kg ları sabah aç karnına ustundekilerle... bir de küçük kızın baş çevresi büyük kiziminkinden büyük olması normal midir. Ne anlama gelir. Şimdiden çok teşekürler. |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=ayemel]Merhaba hocam
sizi tanıdıktan sonra hiç doktora gitmedik. Çok şükür 1.5 yıldır sizin yöntemlerinizle buyutuyorum kizlarimi. Hocam hiç degedeğerlendirme yapmadık daha önce rica etsem bi bakarmısınız değerlerine. 08 09 2012 doğumlu kızım 85.5 cm boy, 48.5 baş, 12 kg 03 08 2011 doğumlu kızım 93.3 cm boy, 47.5 baş, 14.2 kg Kg ları sabah aç karnına ustundekilerle... bir de küçük kızın baş çevresi büyük kiziminkinden büyük olması normal midir. Ne anlama gelir. Şimdiden çok teşekürler. Doğum bilgileri 2012 doğumlu olan 47 cm boy 3120 kg 34.5 baş 2011 doğumlu olan 50 cm boy 2940 kg 32 baş Celimsiz deyip duruyorlar kızıma ama fena dedeğil gibi geliyor bana
Düzenleyen ayemel - 14 Kas 2014 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun, anormal cok sayida sual geldi, sabahtan beri sira ile yaziyorum..
2 yas: 2cm boy ve 300gram agirlik fazlalari var. 1.2 cm kafasi buyuk, onemli degil..... 3 yas: 1.5cm boy, 600gram agirlik fazlalari var. 1cm kafasi buyuk, onemli degil. Bu olculerin, hicbir anlami yok. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bu olculerin, hicbir anlami yok."
derken kafa çaplarından bahsediyorsunuz değil mi? Birde anladığım kadarıyla gelişimleri iyi fazlalık dedikleriniz için birşey yapmama gerek yok .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, "yorum yapilmaya deger bir FARKLILIK yok", bir sey yapmaniz gerekmiyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|