|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
memre111 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 20:41 |
Hocam merhaba oğlum 4 yaşında son birkaç aydır kakadan sonra poposunda kızarıklık oluyor ve yandığını söylüyor. İlk zamanlar kreşte poposunu düzgün silemediklerinden diye düşünüyordum düzgünce temizleyip pişik kremi sürünce geçiyordu. Son 1 haftadır okulada gitmiyor ama kızarıklık çoğaldı bepanthene travazol trosyd gibi ilaçlar denedim ama tekrarlıyor bir gün rahatlıyor sonra geri başlıyor. Enfeksiyonmu diye fucidin krem sürdüm çok yaktı bıraktım. İnternette çok temizlikten pruritis tarzı bir şeyler okudum. Acaba kullandığımız kremler ve çok temizlik deriyi dahadamı hassaslaştırdı. Islak mendille siliyoruz onu da bırakıp tuvalet kağıdına döndük ama geçiremedik. Şuan sadece fito kullanıyorum ne yapmalıyız. Not: Kremleri sürünce çok yanıyor diye ağlıyor birde gaz çıkarınca bile yandı diyor...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; ala-turka usul, su ile yikayip, kurulayin. Silmeyin.
Her gun; KAKA cikan bir delik(!) nasil olurda, "asiri temiz" olabilir... Boyle sacma-sapan yazilari okumayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2014 Saat 03:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|