|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
serifegül
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 816 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kulak ağrısı acilGönderim Zamanı: 25 Eki 2014 Saat 00:41 |
|
hocam oğlum 8 yaşında birkaç gündür burun akıntısı vardı ateşimiz olmadı gece uykularında horluyordu bu akşam birden bire kulağım ağrıyor demeye başladı dra götüremedim eşim şehir dışına çıktı ne yapacağımı bilmiyorum 1,5 ölçek parol verdim uyudu ateşi yok dediğim gibi şimdi uyuyor gece boyunca ateşi ağrısı olursa ne yapmalıyım orta kulak iltihabı mıdır? antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kbbye gidince ilk yazılan o
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2014 Saat 06:26 |
|
SADECE: Iliadin damla alin ve Gunde:2X2'ser damla her iki burun deligine damlatin... Damlatirken, sirtustu yatar durumda olsun ve her bir tarafa damlattiginizda, basi 2-3 dakika o tarafa cevrili tutun.. Agri gecse bile 3 gun kullanin, VE sonrasinda da, Serum Fiz ile en az 5 gun devam edin. Eski mailleri mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|