|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kuzeyim
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hapşırmaGönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 18:44 |
|
1-hocam oglum 27.5 aylık 15 kg 96cm sürekli burnunu kaşır güneşe çıkınca hapşırır.gribin ilk 24 saati abartmıyorum 250-300 defa hapşırıyor gece uykuda bile devam ediyor hiç uyuyamıyor.allerjik bir durum olabilirmi
2-suan yine hasta burdan okuduğum kadarıyla krup olduğunu düşünerek dün gece yarım ampül decort yaptırdım cünkü ses kısıklığı nefes darlığı aşırı öksürük öyleki kelimelerin sonunu söylemeye nefesi yetmiyordu iğneden sonra cok rahatladı ve öksürmeden güzel bir uyku çekti.sorun şuki hocam doktorlara laf anlatamıyorum decort iğne yaptırmak istiyorum dedim o öyle kafanıza göre yaptıracağınız bir ilaç değil dedi ventolin vericem dedi bide dövmediği kaldı bende gıyabınızda yalan söyledim doktorunu aradım o söyledi dedim bidaha direnmedi.sizin bize öğrettiklerinizi uygulatmıyorlar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 22:27 |
|
1- O duruma; "Fotic stimulation" denir, bende de ayni durum vardir. Zararsizdir, Allerji ilede HICBIR alakasi yoktur. Ben ayrica, gozlerim kapali iken, yaklasan sivri bir metal cisimide farkedebilirim.. Sizdede olabilir.
2- Decort; ucuz, Eczaneden o doktora bir "ekmek" cikmazki!!! Tabiiki daha pahali olan(ama bir ise yaramayan) Ventolin'i yazmak isteyecek.. Benim dediklerimi uygulasalar, kazanclari yari yariya azalir, hic uygularlarmi!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|