|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2014 Saat 20:32 |
Hocam merhaba,
Daha once hiç farketmemiştim. 20 aylık kızımın sag gozunde alt tarafta içerde gizli kalan siyah bir leke gordum. Nedir hocam? Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklarda oluyor. O kisimda goz cidari daha ince oluyor ve icerisinin karanligi disa vuruyor. Zamanla goz tabakasi kalinlastiginda, o leke kaybolacak.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef, Turkiye'de Tip egitimi "Kitapsiz" egitim oldugundan, her konu anlatilamaz ve SADECE, hastaliklar anlatilir, "Farkliliklarin" anlatilmasina sira gelmez.. Bilhassa bebeklik caginda, eriskinlerden cok farkli durumlar vardir ve maalesef, Turk doktorlari bunlari hep hastalik zannederek tedavi etmeye calisirlar.
Ayricada; Butun dunyada Tip egitimlerinde ders gecer notu; 10 uzerinde; 7 veya 8'dir, BIR TEK TURKIYE'de, 10 uzerinden 4.5'dur ve bu sebeplede, Turk doktorlari dunya standartlarinin cok altindadir. Ancak Lisan bilen ve Yabanci dilde kitap okuyanlar bu standardi yakalayabilirler. |
|
![]() |
|
karannfil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
Hocam benimde 30 aylık oğlumun sol gözününün altta kalan beyaz kısmında (alt gözkapağını açıldıktan sonra görülen) koyu mavi nokta şeklinde bir leke var ..takip ediyorum haftalardır aynı şekilde duruyor....bu da sizce geçer mi?
sağ gözünün alt göz torbasında da mercimek şeklinde bir oluşum var 2 gündür...Bunlar neden oluyor? Düzenleyen karannfil - 15 Eki 2014 Saat 06:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goz akindaki leke, konustugumuz mevzu...Gecer.
Goz kapaginda ne var, anlamadim, bir resim gonderebilirmisiniz? |
|
![]() |
|
karannfil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
maalesef fotoğraf gönderemiyorum hocam,yapamadım..
alt göz kapağında alt kirpiğinden bağımsız az aşağıda (göz torbasında) neredeyse 4 gün oldu arpacık benzeri bir şişlik var.şişlik yeşil mercimekten biraz küçük...dışında kızarıklık yok ama göz kapağını elimle açtığımda içerde kızarık olduğunu gördüm..ama dışardan bakılınca sadece şişlik var..sizin önceki maillerinize baktım bugün,arpacıkta sarımsak sadece 1 kere sürülmesini öneriyorsunuz..sizce bu arpacık mı?? bu arada bizim çocuk büyütürken zor durumlarımız da yanımızda olduğunuz için gerçekten Allah sizden razı olsun....
Düzenleyen karannfil - 18 Eki 2014 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
hocam bir de gözde tembellik olup olmadığı bu yaşlarda anlaşılır mı? büyükbabasının bir gözünde tembellik var ve ameliyat geçirmiş önceden.. şimdide 2 ameliyatını geçirecek..bir gözdoktoru büyük babasını muayene ettikten sonra kuşaktan kuşağa geçer çocuğunuzu mutlaka bir göz doktoruna götürün dedi.Benim oğlumda görme ile ilgili bir problem yaşadığını hissetmedim..normal geliyor bana göre görmesi. Bu konu hakkındaki düşüncenizide paylaşır mısınız?
Düzenleyen karannfil - 18 Eki 2014 Saat 22:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Goz doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|