|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haticemeryem1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticemeryem1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:33 |
iyi akşamlar Kadir bey
oğlum 7 yaşında iki hafta önce grip geçirdi kısa sürdü ama halen burnu tıkalı nefes almada sıkıntı çekiyor uykuya dalamıyor gece uyanıyor grip olmadığında da sürekli tıkanıklıktan söz ediyor nemlendirmek mi gerekiyor doktora götürmek istemiyorum gereksiz birsürü tahlilin yanısıra bir torbada ilaçla gönderecekler biliyorum birde sıcağı hiç sevmiyor kısa kollu tişörtlerle ve çorapsız geziyor okulda herkes kazak giyerken oğlum kısa siwitle tenefüse çıkıyor soğuk havada burun kuruluğunun bununla alakası olur mu teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi virusler, bu sekilde hafif nezle yapabiliyor. Bunlari Grip asilari da korumuyor,
Serum Fiz; 10'ar damla her iki buruna damlatin. Aksamlari basucuna 2 danla ColdMix damlatin. Eski mailleri muhakkak okuyun. |
|
![]() |
|
haticemeryem1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticemeryem1
sağolun Kadir bey
geçen yıl genizeti var demişti doktor o zamanlar bir şikayeti olmadığı için önemsemedim ameliyat öneriyor musunuz bu konuda teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sart degil...
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benim kizimda bir kac gecedir uyuyunca horluyor bazen bir kac kez hapsirdi burnu tikandi ama uc gun oldu ates ya da burun akintisi yok .burda havalar hala cok sicak aklima yazin grip daha az semptomlu olur demeniz geldi benim kizim da hafif bir nezle mi gecirdi acaba ? tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen.. ColdMix damlattinizmi?
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hocam 3 gece kullandim dun gece normale dondu .burnu acildi tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|