Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haticemeryem1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haticemeryem1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:33
iyi akşamlar Kadir bey
oğlum 7 yaşında iki hafta önce grip geçirdi kısa sürdü ama halen burnu tıkalı nefes almada sıkıntı çekiyor uykuya dalamıyor gece uyanıyor grip olmadığında da sürekli tıkanıklıktan söz ediyor 
nemlendirmek mi gerekiyor doktora götürmek istemiyorum gereksiz birsürü tahlilin yanısıra bir torbada ilaçla gönderecekler biliyorum birde sıcağı hiç sevmiyor kısa kollu tişörtlerle ve çorapsız geziyor okulda herkes kazak giyerken oğlum kısa siwitle tenefüse çıkıyor soğuk havada burun kuruluğunun bununla alakası olur mu 
teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 09:21
Bazi virusler, bu sekilde hafif nezle yapabiliyor. Bunlari Grip asilari da korumuyor,
Serum Fiz; 10'ar damla her iki buruna damlatin. Aksamlari basucuna 2 danla ColdMix damlatin.
Eski mailleri muhakkak okuyun.
Yukarı Dön
haticemeryem1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 42
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haticemeryem1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 17:09
sağolun Kadir bey 
geçen yıl genizeti var demişti doktor o zamanlar bir şikayeti olmadığı için önemsemedim
ameliyat öneriyor musunuz bu konuda
teşekkürler

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 19:28
Sart degil...
Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 20:09
hocam benim kizimda bir kac gecedir uyuyunca horluyor bazen bir kac kez hapsirdi burnu tikandi ama uc gun oldu ates ya da burun akintisi yok .burda havalar hala cok sicak aklima yazin grip daha az semptomlu olur demeniz geldi benim kizim da hafif bir nezle mi gecirdi acaba ? tesekkurler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 08:50
Muhtemelen.. ColdMix damlattinizmi?
Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 10:45
evet hocam 3 gece kullandim dun gece normale dondu .burnu acildi tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.