Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gecmeyen hirilti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgecmeyen hirilti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kubraeruygun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubraeruygun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gecmeyen hirilti
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:29
Merhabalar Doktor Bey. Sizden gec haberdar olmanin uzuntusu icindeyim. Yedi aylik oglumun yaklasik iki ay once geniz akintisi ve neticesinde oksurugu vardi. Serum fizyolikle actim ancak devam edince saglik ocagindaki dr mukozero adli balgam sokucu ve pulmicort hava verdi. Ancak hirilti gecmedi. Cocuk dru oksurugu uzadigi icin prospan ve zaditen damla verdi. Bir hafta sonra gogse inmis dedi. Tipki sizin bahsettiginiz gibi. Ventolin ve pulmicort kullandik. Hirilti devam ediyor. Uc gundur tum ilaclari kestim balli limonlu su ihlamur veriyorum cold mix ve serum fizyolojik kullaniyorum. Hirilti devam ediyor ara ara oksuruyor ancak tedirginim. Gec mi kaldim bu uygulama icin tekrar bir baska dra gitmeli miyim? Bu arada oksurugumuz hicbir.zaman yogun olmadi. Balgamli. Geceleri.cok rahat uyuyor gunduz de herhangi bir rahatsizligi olmuyor. Arada hiriltisi olup oksuruyor ki ilaclari kullaanirken oksurmedigi icin hiriltinin devam ettiginin yeni farkina vardim. Simdiden tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:33
Ventolin ile bronslari genislettiginiz icin ve Pulmicort'un Kortizon etkisi ile vucudun bagisikligini baskiladiginizdan, hastalik uzun surecek, Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. Sicak banyo ve buharda faydali olur... Zararin neresinden donseniz kardir..
Ventolin:Astimda, Pulmicort: Allerjik Rinitlerde kullanilir... Griplerde, her ikisinin kullanilmasi TUZAK'tir, namussuzluktur..
Yukarı Dön
kubraeruygun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubraeruygun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:45
Cok tesekkur ederim Doktor Bey. Bu kadar kisa surede cevapladiginiz icin. Son goturdugumuzde kontrole birazcik oksuren cocuk icin astim krizinden bahsetti dr. O kadar karanlim bir tablo cizdi anlayacaginiz. Cigerde herhangi bir sikinti kalmamistir degil mi? Sag akcigerde hafig hirilti var demisti. Ustune o ilaclar. Cok cok uzgunum sizi gec buldugum icin.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 09:22
Namussuzun isine oyle geliyorda ondan... Akli sira size abone edecek, bir daha pacanizi kurtaramayacaksiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.