|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
toprakekin
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Eki 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı toprakekin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KBB doktoru ilaç kullanımıGönderim Zamanı: 14 Eki 2014 Saat 22:26 |
|
Sayın hocam beş yaşındaki oğlum uykuda horlama ağzı açık uyuma göz altlarında hafif renk koyulduğu şikayetiyle kbb doktoruna götürdüm geniz eti var alınmalı dedi başka bir doktora götürdüm yine kbb oda gerek yok diyerek Actifed şurup ve otrivine sprey verdi prospektüslerini okudum bu ikisinin birlikte kullanılmamasını yazıyor çocuk doktoruna sordum şurubu kullanabilir spreyi kesinlikle kullanmayın dedi kime güveneceğimi bilemedim en iyisi size danışmak diye düşündüm hocam Kıymetli zamanınızdan ayırıp cevap verirseniz çok memnun olurum ben bu ilaçları kullanayım mı geniz eti için ne yapmalıyım bu çocuğun burnunu nasıl açacağım şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2014 Saat 07:31 |
|
Sadece; Otrivin'i kullanin... SAKIN;Actifed'i kullanmayin... Actifed'i kasten verirlerki, is uzasin, doktorun isi artsin.
Artik SAHTEKAR ile DURUST doktorlari ayird edebilmeyi ogreneceksiniz.. Ameliyat: en gaddar ve HAIN olan cozum (cozum bile degil) Bu iki senelik cok hastalikli devreyi atlattiktan sonar, Geniz eti kendiliginden kuculur. Eski mailleri okuyun bu konu cok anlatildi./ |
|
![]() |
|
toprakekin
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Eki 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı toprakekin
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2014 Saat 10:49 |
|
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için.ortivine ilacı 10 gün 1 fıs olarak kullanacağım. Çok Sağolun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2014 Saat 19:02 |
|
HAYIR!!!!!!!!!!
Gunde:2x1( iki fis) yapilacak.....3 gun....Sonrasinda Serum fiz kullanin. Konu ile ilgili eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|