|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2014 Saat 09:36 |
mrb hocam bir kaç gün öncede yazmıştım günde 3defa kaka yapıyor demiştim sizde büyük bi ihtimal ishal dediniz .ve ben ishalle ilgili mailleri okudum hiç bir ilaç vermedim .ama 10 gün oldu geçmedi normalde 1 haftaya gecer diyorsunuz.diyet felan da fayda etmiyor ne yapmam gerek tahlil yaptıralı mı.tşk ederim.
|
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıca hocam kızım 7.800gr boyuda gecen ay 68cm idi.koku yok rengi normal yemesi iyi genel durumu iyi .sebeb ne olabilir .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yas ve kilo belirtmemistiniz....
7.8kg, muhtemelen, 7 veya 8 aylik civarlarinda, bu yastada, gunde 3 kaka, biraz fazla yediginde de olur, normaldir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|