Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağız içi kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağız içi kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ağız içi kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 12:47
hocam izmitten sevgi ve saygılarımla..

kızım 30 aylık oldu. birkaç gündür grip belirtileri var, özellikle burun akıntısı. fiz.serum kullanıyorum. dün gece ağlayarak uyandı, ağzım acıyor dedi. dilinin altı, yani alt dişlerinin arkasındaki kısım kızarmış baya. ne yapacağımı bilemiyorum, hafif yara gibi.. mikostatin vardı evde ama vermedim yinede, ne önerirsiniz?

birde hocam ben 33 yaşındayım birkaç aydır kol ve bacaklarım ağırıyor sürekli, spor yapmış gibi kaslarım ağırıyor, hep bir halsizim, uykusuzum. neden olur, ne doktoruna görünmeliyim?
şimdiden teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 22:41
1-Dentinox jel surun. Mikostatin, sadece Pamukcuga iyi gelir, Pamukcukta sadece ilk 1 ay icindeki bebeklerde olur.Eski mailleri okuyun.
2- Ev iside ayni agrilara sebep olabilir. Bir dikkat edin bakalim, ne zamanlar kol ve bacaklarinizi zorluyorsunuz...
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 10:07
peki hocam..mikostatini atalım o zaman gereksiz duruyor evde.

kızım 15,5 kilo.. iş çıkışı ve sabah işe gelirken kendisini kucakta taşıtıyor bu aralar. sabah akşam 10-15 dk. onu taşıyorum, 3 kat merdiven çıkıyoruz kucağımda, bir ihtimal ondanda olabilir sanırım. biraz daha gözlemliyeyim..
iyi ki varsınız

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 18:38
Pes yani..... Sizin; Kollariniz, bacaklariniz agrimayacakta, kimin agriyacak!! O lapaciyi danayi tasimak zorunda iseniz, bari sirtiniza alinda en azindan kollariniz agrimasin.. Tabii, bacaklariniz gene agriyacak.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.