Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kırmızı et
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKırmızı et

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didem_gfr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kırmızı et
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 13:10
Hocam merhaba,
20 aylık kızım iki haftadır cok cok secici, bir turlu kofte veremiyorum. Ama fume et tarzında dilimli olarak paketli satılanları cok seviyor. Bunlar katkı maddelidir diye vermekten kacınıyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Saygılarımla. Didem
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 22:43
Fume etteki tek katki maddesi, Tuz'dur, birde etrafina buladiklari Kekik, Karabiber vs dir...... Verebilirsiniz...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 23:21
Peki kasaptan aldıgım etle, bu fume etler arasında besin degeri farkı yok mu? Nedense hazır yiyecek oldugu için kuskuyla bakıyorum.. Annem fume et yapımı kansorejendir diye tv de seyretmiş..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 03:43
Palavra, aradaki TEK FARK, anormal fiyat farkidir. Besin degeri daha yuksektir.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 12:41
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 12:45
Hocam ilk defa resim yukledim, biraz buyuk oldu ve yan kusura bakmayin lutfen. Bugun 20 aylik kizim icin aldigim hindi fume paketin arkasindaki icerik kismina baktigimda tuz disinda bircok sey var. Size danismak istedim. 
Patates nisastasi, baharat karisimi, soya proteini, sarimsak, sut proteini, kivam arttirici,(karrogenan, guar gam), koruyucu madde (sodyum laktat, sodyum nitrit) stabilizor, (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), aroma vericiler.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 12:52
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 12:53
Hocam resmi silip tekrar yukleyebilirim diye bir tusa bastim size 1 elestiri puani gondermisim... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.