|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: persentilGönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 11:44 |
|
Kadir bey merhaba kızım 13 aylık kilosu 9.9 boyu 76 cm. 9 ay sadece anne sütü aldı sonra kutu sütüne alıştırmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım yoğurt yiyor çok az yumurta ve peynir bu zamana kadar kilosu boyu iyiydi ama sütüm azaldığından beri çok az kilo alıyor kilo persentili 50-75 boyu 90-95 idi son birkaç aydır boyu baya bir düştü 2 aydır hiç uzamamış ben kendim evde ölçüyorum yani hata payı sabit olmalı iştahıda az şu an birde grip sadece emmek istiyor ve bende çalışıyorum istediği zaman emziremiyorum. Kutu sütüne alıştırmak için herşeyi denedim dondurmayı sütle sulandırdım soğuk verdim kakaolu neskuik ballı hatta hazır mama bile aldım ama kesinlikle istemiyor ek gıda maillerini okuyorum yöntemleri deniyorum olmadı bir türlü hocam ne yapacağımı şaşırdım çalışmasaydım sütüm azalmazdı ama yapacak bişey yok maalesef hocam yardım edin ne olur ne yapabilirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 01:25 |
|
Sut iciremezseniz, boyu durur.... Sutu bozdolabindan ciktigi gibi, soguk verin, suyu da; hamam suyu gibi ilik verin. Daha olmadi suyu gostermeyin.
|
|
![]() |
|
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 17:42 |
|
Hocam ben sizi tanıyana kadar süte önem vermediğim gibi, karnını doyurur sebze falan yiyemez diye de istesede vermiyordum çok fazla :(
2 yaşındayken sizinle tanıştım. Bir yıldır düzenli veriyorum artık 600 ml yapmaya çalışıyorum günlük.. Acaba bu 2 senenin çok önemi olur mu gelişiminde ?? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 20:06 |
|
Her yasin kendi "kontenjani" vardir. O yasta alamadigi boy, telafi edilemez. Siz simdilik, ileriye bakin...
|
|
![]() |
|
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 11:24 |
|
:(
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|