|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2014 Saat 00:13 |
Merhaba hocam.size bir sorum olacaktı.oğlum bugün uykudan bir hırıltı ve 40 derece ates ile uyandı.öksürük havlar gibiydi.aksama doğru iyice arttı.acile gittik.krup dediler ve hava verdiler ilac ne diye sordum adrenalin dediler.pedıtus ile prednol du sanırsam karıstırıp verdiler kustu.tekrar suya karıstırdılar prednolü onuda kustu.prednol vermesek olmazmı dedim çok rahatlatıcak dediler.ikinci kezde kusunca vermediler.sonra 20 dk soguk buhar verdiler.surup olarak peditus ve pedifen yazdılar peditus almadım kullanmayacagım için.hocam ben ne yapmalıyım rahatlaması için.soğuk buhar makinesi kullanın dediler.size danışmak istedim.şimdiden tşkler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin. Tek basina, yarim ampul Decort vurdurmaniz, yeterlidir.
Cok sikistiginda; soguk havaya cikarin. Alet gerekmez. |
|
![]() |
|
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam gece hiç öksürüğü olmadı.arada hırıltı gibi ses cıkarıyodu sadece.atesde yoktu.sadece pedifen verdim yatırırken.bu sekilde iyiye giderse decort vurdurmamıza gerek yok değil mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok, takip edin, zaten bu hastaligin digger bir ismide; 3 gece hastaligidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|