|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 18:27 |
Merhabalar hocam,
Rotavirüs aşısı diğer aşılarla ya aynı gün yada 1ay(30) gün araile diye hatırlıyorum yazılarınızda.doğrumu? Doğru ise yakınıma , 2 doktor bu aşıda bır ay ara vermek gerekmiyor denmiş ; kafama takıldı . Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotavirus asisida; ( Humoral bagisiklik ile calistigi icin) diger asilarla ya ayni gunde, yada en az 30 gun ara ile yapilma MECBURIYETI VARDIR....Butun asilar; Humoral sistemle calisir yani "Antikor" yaparlar
Birtek; Verem asisi; Hucresel sistem ile calistigindan ve antikor yapmadigindan, diger asilardan bagimsizdir. Bu konular Turk Tip[ fakultelerinde anlatilmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2014 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam, öyleyse zamansız yapılması aşının antikor oluşturmayacağı ve hiçbirkoruma sağlamayacağı anlamına mı geliyor. .? Benim gittiğim sağlık ocağı da dediğiniz gibi çalışıyor ,onların gittiği dr.da s.ocağı da demekki bunu bilmiyor, üstelik ben uyarmama rağmen (2.ay aşıları ile yaptır ) çok aşı varmış hepsi birden olmazmış..... 3. Aya da ve zamanıda farketmez denmesi ,aynı zamanda ikiz bebekler beni şaşırttı.
Tekrar teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, usulune ugun yapilmazsa, bir fayda saglamaz.
Hepsi bir arada bal gibi olur, olur da, onlarin akillari ermez... Ya ayni gun veya en az 30 gun sonra yaptirin. Tabii, ondan sonraki asilarda, 30 gun sonraya kayacak... SAKIN: Saglik ocagi veya Aile hekimi gibi yerlerdeki doktorlarin dediklerine kanmayin, fena yanarsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|