|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sinemis 24
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinemis 24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kızamık aşısıGönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 17:59 |
|
mrb hocam size bikaç sorum olcaktı
1-kızım 8 eylülde 12 aylık olcak 9 aylıkken kızamık aşısını sizden öğrendim yaptırmadım şimdi 12 aylık olunca hemen yaptırıyımmı yoksa biraz geçsinmi birde 2.dozunu 5 yaşındaykenmi yaptırcam formda gezerken okumuştum yanlış olmasın 2-kızım kakasını 3,4günde bir yapıyo yaparken çok ağlıyo yapmamak için kendini sıkıyo kakası yumuşak macun kıvamında niye böyle yapıyo 3-bikaç gündür ishal gibi hocam ama sayısı az sadece sulu karnı ağrıyo galiba çok ağlıyo ama azcık yapıyo kutu sütüne yeni alıştı içmeye başladı ondan olabilirmi hocam şimdiden çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 20:23 |
|
1- Yasini gectikten sonra, ne zaman isteseniz yaptirabilirsiniz. Evet; ikinci doz, 5 yas civarinda.
2- Ilgilenmeyin, duzelir. 3- Takip edin, bakalim arkasi nasil gelecek, bir sey soylemek icin cok erken. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|