|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ElifDuruBakır
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bebeğim basmıyorGönderim Zamanı: 13 Ağu 2014 Saat 19:04 |
|
merhabalar hocam,
kızım tam 6 aylık oldu fakat ayaklarının üstüne basmıyor. etraftaki bebekler kaya gibi sert dururken ayaklarının üstüne benimki basmıyor. ayaklarını gayet güzel hareket ettiriyor,çırpınıyor fakat dik tutmak istediğimde çömeliyor. nasıl bişi bu ilk defa karşılaştım. ne yapmam lazım. ? bide hocam popo kısmının biraz altında baldırlarda morluklar var leke tarzında doktor 1 yaşına kadar geçer dedi siz ne dersiniz merak ettim.
|
|
![]() |
|
ElifDuruBakır
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2014 Saat 19:27 |
|
1-hocam okuduğuma göre bebeğime kan damlası vermemeliyim.mama ile besleniyor. multitabs kullanıyorum.
2-birde 5 yaşında kızıma günlük ne kadar süt vermeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2014 Saat 19:35 |
|
Keyfi istediginde basar.. Hastalik olanlarda; sirt ustu yatarken bacaklar yukari kalkmaz.
O gordukleriniz; "Mongol lekesi" olup, kendiliginden kaybolacak. 1- Bu yasda demir ilaci gerekmez. Sahtekarliktir. Bazi ahmak doktorlar,6 aylik bir cocugun HGb alt sinirinin:10g/dL oldugunu bilmiyorlar ve ERISKIN HGB degeri olan: 12g/dl ile mukayese edip, yok yere Anemi teshisi koyuyorlar. Ayni ahmakligi Saglik bakanligi'da yapiyor. 2- En az 600ml sut veya sutlu gida(yogurt, sutlu tatlilar, dondurma gibi) almasi gerekir. |
|
![]() |
|
ElifDuruBakır
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2014 Saat 20:12 |
|
çok teşekkürler hocam. kızım sırt üstü yattığında ayağını ağzına bile götürüyor. etraftakiler niye basmıyor bir götür falan deyince endişelenmemek elde değil. kan damlasınıda bugünden itibaren vermiyorum artık. zaten içmek istemiyordu iyi oldu :) sağlıkla kalın hocam başımızdan eksik olmayın..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|