|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mimoza23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2013 Konum: San Diego, CA 9 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2014 Saat 14:53 |
merhaba sayın hocam oglum 32 aylık boyu 87 cm kilosu 12 kg adanada cocuk endokrıne goturdum hormonsal bır problem yok cok sukur ama boyu ve kılosu cok az cok istahsız bır cocuk hıc bırsey yedıremıyorum etı kesınlıkle yemıyor zorla sut verıyorum boyle oluncada doktorumuz bıze 1 yıl sure ıle kullanmamız ıcın fortını multı fıber mama verdı gınde ıkı tane ıcırıyorum 1 bucuk aydır iciriyorum mamayı ıcırmeye basladıgım gunden bu yana azda olsa yedıgı yemegı hıc yemez oldu. cok uzuluyorum hocam artık tatlılıkla yedıremedıgım ıcın kızıyorum bagırıyorum cocugum ve ben cok mutsuz oluyoruz yemek saatlerınde. hocam sıze sorum su fortını mamanın bır faydası varmı ve bu yastakı cocuklarda vejeteryanlık olurmu kesınlıkle et yemıyor et suyu kattıgım hıc bır yemegı agzına almıyar simdiden sıze tesekkur ederım saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O mamayi, yemeklerin yerine degil, YEMEKLERIN USTUNE verirseniz bir faydasi olur. Yoksa bu konudaki eski mailleri okusa idiniz gorecektiniz; "Dimyat'a pirince giderken, sizi evdeki BULGURDAN ederler" .. Bu mamalarin tamami para tuzagidir. Ve bu mama firmalari doktorlarla ortak calisirlar. Hepsi komisyon aliyor.
Sipraktin kullanin. Gunde:2x1 olcek (5ml) 1 hafta verin, 3 gun ara verin, sonra konusalim. Bu arada eski mailleri okuyun, bu mevzuyu cok anlattim ve bu mamalara karsi cok ikaz ettim.. Et icin, once sucuk, salam ve sosis deneyin, etler sonra gelir. Birde, "Donerciye " goturun bakalim sevecekmi!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|