Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlaçlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİlaçlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlaçlar
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2014 Saat 15:09
     Merhabalar Kadir Hocam,

45günlük 62cm boy ve 5.600kg 35 haftalık doğmuş erkek bebekler hırıltı sebebi ile verilen
     1/ aparat ile verilen ventolinli hava zarar verir mi?
     2/ zor kaka yapma dönemindeler. Verilen  SİMPLEKS adlı ilacı düzenli kullanıyorlarmış ve kakayı düzenli yapıyorlarmış.hemen maillerinize baktım.çok zararlı ilaçlar listesinde yazdığınızı okudum 
      SİMPLEKSİN(aileye yararlı probiyetikler içeriyor denmiş) ne gibi zararları var ? Aileye okutacağım.
      3/ sizden okuduklarımla bile etrafımdakı olumsuzluklar beni çıldırtıyor, sizi düşünemiyorum işin iç yüzünü bu kadar net bildiğiniz halde  ,yapılan yanlışların  sizde bıraktığı stresi. Boşverin Hocam Lütfen kendinizi yıpratmayın ,dediğiniz gibi herkes layığı olan dr. Buluyor.
       4/ bana akıl verin hocam ,kendi çocuklarım hariç kimseye karışmayayım mı? Elimden geldiğince yazılarınızı okutmaya çalışıyorum ama anlamıyorlarCry Sevgiyle kalın.

Düzenleyen kıvanç - 29 Tem 2014 Saat 15:15
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119535
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2014 Saat 23:43
1- Zarar ne kelime, ani olume bile sebep olabilir (ilacin icini okuyun)...Ventolin; Astim ilacidir. Sacmaliyorlar.
2- Simpleks dediginiz ilac; Sab Simplex ise; sadece Simethicon ihtiva eder ve tesirsizligi isbat edilmis bir ilactir. Iceriginde; tek bir tane bile Probiyotik bakteri yoktur. (Ilacin icini okuyun)...
3- Zaten hic taktigim yok. Ben talebe iken bile bunlari takmadim. Hepsinin ne mal oldugunu gayet iyi biliyorum. Bildikleri konular; sadece, derslerde tuttuklari notlarla sinirlidir.
4- Allah istese idi, onlarin gozundeki perdeyi kaldirirdi. Bosverin, sadece 1 defa soyleyin, fazla ugrasmayin.
   Onlar bakarlar ama gormezler.
   Onlar duyarlar ama isitmezler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.