|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zynpİbrhm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zynpİbrhm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 23:08 |
![]() Merhaba hocam, 10,5 aylık kızımın son 3 aydır vücudu böyle ben ilk başlarda isiliktir diye çok önemsemedim ama hiç geçmiyor günde 2 kez ılık suyla yıkıyorum, üstünü hep tek kat giydiriyorum gündüzleri uyurken odasının camını aralık bırakıyorum.. yani sıcaktan olduğunu düşünmemeye başladım ![]() Önceden de ara ara oluyordu özellikle banyo sonrası bu arada şampuan gün aşırı kullanıyorum.. Hocam yedikleriyle alakalı olabilir mi, günde 400 ml. inek sütü içiyor, öğlen az yağlı az tuzlu çorba,150 ml yoğurt meyve akşamda biz ne yersek ondan veriyorum az az.. Kilosu 10.7 boyu 78 cm. dr. götürmek istiyorum ama size sormadan getirmek istemedim.. Kadir Hocam ben alerji olduğunu düşünmeye başladım
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak etkisi ile olan "Isilik"....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|