|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gkce64
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: krup muGönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 18:21 |
|
Hocam öncelikle canı gönülden saygı ve sevgilerimi sunarım.
31 aylık 13 buçuk kilodaki kizim 3 gün süren 37.5-38 ateşten sonra(bir kez 39 olunca bir kez dolven verdim) Şimdi ise burnu tıkalı ,halsiz,ve cok şiddetli oksuruyor. 2 kez de fışkırir kustu.balgami cok fazla.sizin dediklerinizi yapıyorum 3 gündür.bal limon.serum fizyolojik burnunu acamadiginde sadece uyumadan önce 1 kez illaidin sprey kullaniyorim.sorum şu ki,oksurugun sesi beni korkutuyor.derinden cigerleri ve boğazları yirtilacak şeklinde oksuruyor.ne olabilirgrip mi geçiriyor yoksa krup olabilir mi.ne yapabilirim? Eğer oksuruk gecmezse decort yaptirsam fayda-zarar olur mu? Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
gkce64
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 18:41 |
|
hocam simdi baktim ates 37 geri geliyor.hemende terlemeye basliyor ama.antibiyotiklik bir sey var mi sizce.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2014 Saat 10:01 |
|
1- Krupta sikinti, sadece geceleri olur. Gunduz cocuk rahattir.
2- Grip yaninda: Kusma ve/veye ishal; "Domuz Gribi" oldugunu gosterir. 3- Ates, cikarken cilt kuru, duserken terlidir. Terli olmasi atesin cikacaginiz degil dusecegini gosterir. Ilk sayfadaki ates ile ilgili 2 makaleyde okuyun. |
|
![]() |
|
gkce64
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2014 Saat 15:30 |
|
tesekkurler hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|