|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 15:44 |
Merhabalar doktor bey
53 aylık bir oğlum var dönem dönem bacak ağrısından şikayet ediyor(özellikle dizini gösteriyor)Geçen sene bacağı ağrımış hiç üzerine basamamıştı doktora gittik hatta röntgen çekildi bir sıkıntı yoktu bir kaç gün istirahatten sonra da geçti Ancak 2-3 gün önce evde üzerini değiştirirken aniden bacağına eğildi acıdığını söyledi biraz aksadı üstünde durmadım yalnız bugün yine evin içinde dolanıp dururken bacağına eğildi dengesi bozuldu sanki şimdi de aksıyor bir tuhaf yürüyor Uzun yazdım affınıza sığınıyorum, kilolu bir çocuk hoplayıp zıplıyor ondandır diyorum ama yine de fikrinizi almadan duramıyorum araştırmamız gereken bir durum yaptırmamız gereken bir tetkik falan var mıdır Saygılarımla |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciddi bir hastalik nedeni ile bacak agrisi oldugunda, agri DEVAMLI olur.. Gelip-gecici agrilar, asiri hareket, yuksekten atlama gibi zorlama hareketler sonucu olur ve istirahat ile gecerler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|