|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
husna22 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 13:04 |
Selamlar hocam.. Sizi yine rahatsız ediyoruz ama.. Hüsna ile ilgili var olan sıkıntı durumlarını size yazmak ve tahlil sonucuna bakara bize yine yol göstermenizi rica ediyorum..
Şimdi Hüsna ile ilgili geçen ay bir demir eksikliği meselesi vardı.. Ayağım diye ağlamaları vardı.. O zaman çocuk sağlığı doktoru bakmış tahlil yapmıştı.. Hatta TAHLİL başlığı ile size yazmış ve tavsiyelerinizi dinlemiştikj.. DVİT3 iğne kullandık.. Vitamişn kullandık.. Yeme içmemiz yoluna girdi.. Ayak ağrısı geçti.. Biz kontrol olsun idye tekrar gidip tahlil istedik.. Diğer sorunlarımızı da anlattık.. Hüsna 23 aylık 84 cm boy 12,7 kilo baş çevresi 46,6.. Sizce nasıldır durum..? Bu demir eksikliği sorunu dışında.. Bir süredir kollarını ve yüzünü kaşıması var.. Biz ceviz ve fındıkta bahane bulduk vermedik. Ama devam etti. Uyku öncesi özellikle çok kaşıyor.. Bu sbebele çocuk sağlığı doktoru tahlil verdi. Alerji uzmanına yönlerdir. Uzman solunum testi istedi. Solunum testini yapan biraz yumurta gibi görünüyor ama yok bir şey dedi. Alerji uzmanı ise alerjisi yok. Cidi hasass dalin ile yıkama.. Sadece dove sabun ve bir losyon verdi.. Banyosundan sonra losyonu sür dedi.. Ama şu an için kaşınam devam ediyor.. Sütü bile sulandırıp veriyorum... Alerji dışında ayak baş parmağı olmak üzere bir iki parmakta kramp benzeri ağrı oluşuyor.. O zaman onları büküyor.. ve sonra geçiyor.. Bunun için bir uzmana görünmek gerekir mi ? Kimsenin kendisine dokunmasını istemiyor.. Bir ALMAA sendorumu var kendisinde :) herkese ALMA diye kızıyor.. Benim çantama telefonuma cüzdanıma dokunulmasından hazzetmiyor.. Knedi eşyalarına da öyle.. Babası telefonuma dokunacak olsa ağlıyor.. Benden ayrılmak istemiyor.. Bazen nadir olrak babasının yanında beni uzaklaştırıyor ama o da 10 dakika.. Açık kapı ve pencerelerden nefret ediyor.. Hmen kapatıyor.. Eczaneye girsek dahi oranın kapğısı kapanacak.. Kedi kuş karınca görünce ürkmesi var.. Bu alma dokunma durumu bazen aşırı oluyor.. Tüm bunlar ışığında ve aşağıdaki tahlil sonucuna bakarak tavsiyeleriniz nelerdir.. Demir 56,46 27.5 (04.04.2014) Demir Bağlama 261,86 285.72 (04.04.2014) WBC 6,87 5,41 (04.04.2014) RBC 4,05 hgb 10,5 hct 31,7 hep düşük seyredişyor nisanda 33,7 idi eos% 3,3 yüksek lym% 58,2 referans değerlerine göre son iki tahlildir yüksek ne% 30,5 ferritin 11,8 5 150 IGA 0,45 TOTAL IGE 17,3 ıgg 9,53 ıgm 0,9 |
|
![]() |
|
husna22 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada daha 10 gün öncesine kadar emiyordu.. Sonunda bir şekilde bıraktırdım.. Şimdi pek istemiyor görünüyor. Ama hırçınlık artar gibi.. Buna bağlanabşlir mi ? Emzirmeyi bırakalı 7 8 gün oldu ama hala süt gelmeye devam ediyor.. Ne yapmam lazım ? Daha önce prolaktin hormonuı yüksekliğinden çok çektim bu sbeble mikjroadenom oluştu. Uzun bir süre dostinex kullandım.. Bir sorun olur mu tekrar. Yoksa beklemeliyim ? Teşekkürler ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dusmussunuz,1-2 sersemin eline, surunup duruyorsunuz..
1- Gelisimi iyi, sadece bas cevresinde, hic onemli olmayan, 0.6cm eksiklik var, ya kucuk dogdu, yada devamli sirt ustu yatirdiginiz icin kafasi yassildi ve capi kuculdu.. 2- Bu yasta ne Allerjisi, ne TESTI??? Bunlar tam bir CETE kurmuslar, halki 'sogusleyip' duruyorlar. 3- Kan tahlillerinde, 2 yasindaki bir kizin kan degerleri yanina, "ERISKIN" Referans degerlerini koyarlarsa, tabiiki bazi degerler bozuk cikar.. Bunlar resmen halki enayi yerine koyan sahtekarlar.. Degerlerinizin hepsi normal, sadece, Lenfositlerdeki asiri yuksek oran, kizinizin bir Grip gecirdigini veya geciriyor oldugunu gosterir.. Burun kasimalarida bu yuzden.. Bu kadar basit bir sebeple, aileye bu kadar masraf acabilmek, sahtekarligin zirvesinde olduklarini gosterir.. Sadece Serum fiz; 10'ar damla damlatin, sicak su buhari yapin. Yastigina da, 2 damla, ColdMix damlatin. Bu doktorlarada, yuh diyorum, baska bir sey diyemiyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|