Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - siyah kaka!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsiyah kaka!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eliftuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eliftuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: siyah kaka!!
    Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 22:33
hocam merhaba iki gün önce yazmıştım. oğlum ve ben iki gün önce rahatsızlanmıştık. bütün vücudumuz kaslarımız dişimiz başımız her yerimiz ağrıdı. yaklaşık 2 gün de ateşimiz çıktı. siz cevap olarak grip olduğumuzu yazmışsınız, ancak burun akıntısı öksürük olmadı. ben iyi sayılırım yorgunluk var biraz ancak oğlumuz ahmet tuna ( 8 yaş) dün ve bugün hafif ishal oldu dün de biraz yeşilimsiydi ama bugün iki kez kömür karası yaptı diyebilirim sanki mürekkep gibi. genel durumu çok kötü değil. ancak halsiz ve istahsız. ne yapalım hocam yorumlarınızı bekliyorum. 
saygılar..
Yukarı Dön
eliftuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eliftuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 22:37
hocam kaka sümüksü değil boya gibi!!!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 11:57
Kakanin, "katran" gibi siyah cikmasi, mide ve ust kismindan bir kanama oldugunu ve bu kani yuttugunu gosterir. Burun kanamasi,agiz icindeki kanin yutulmasi, Anne sutu alan bebeklerde ise, anne memesinden kan yuttugunu gosterir.
Genel durumu iyi oldugundan, simdilik bir sey yapmayin, takip edelim... Eger hakikaten; " Melena" tabir edilen kaka ise, en az 2-3 gun surer.. Devamli olmasi durumunda, bir Cocuk Cerrahinin gormesi iyi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.