|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2014 Saat 00:57 |
hocam merhabalar 12 eylül 2012 doğumlu oğlum bu sabah itibariyle (evimizde hassas tartımız olduğu için her sabah üzerine cıkıyor ) 18.100 kg geldi boyunuda evdeki metreyle kendim ölçtüm 87 cm geldi,sizden ricam ayrıntılı bir şekilde değerlendirirmisiniz.ben doyuramıyorum iştahı cok açık anne süt almadı mamayla beslendi ve sizin tavsiyelerinizle 5.ayndan sonra süte başladık ve soğuk sütü hala cok severek içiyor gece içiyor ama gün içinde ben ne yersem onu yiyor ve yemekten yeni bile kalksa tekrar kurulan sofraya oturup yemek istiyor kimin elinde ne görse mama mama diye ağlıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz yada boşunamu endişelenyorum :(
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
80cm boy, 11.2kg olmasi gerekirdi.Boyuna gore; 5kg fazlasi var.
|
|
![]() |
|
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyuda uzun yani hocam,5 kg fazlasını gözardı etmelimiyim hareketlendikçe verirmi diyelim yoksa ben şimdiden önlemini almalımıyım gerçi cokta hareketli bir cocuk ama bir okadarda iştahlı
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yakisikli bana yabanci gelmedi... Daha evvel sanki resmini gormustum..Sadece, normal yediklerinin ustune ilave bir seyler isterse, sadece sut ve yogurt verin. Hareketini de, attirabildiginiz kadar arttirin.
|
|
![]() |
|
:D evet hocam 8 aylıkken size bu resmini göndermiştim ve bana el bileklerinin kalın oldugundan bununda d3 eksikliğinden kaynaklandıgını söylemiştiniz ampul alıp içirmiştim.hazır konu açılmışken onuda sorayım en son 8 aylıkken d3 ampul vermiştim tekrar vereyimmi ve nekadar aralıklarla ampule devam edeyim hocam.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazin gunese cikacaksa, senede 1 defa verin. Yoksa, 2 defa verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|