|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 19:33 |
uzun bir aradan sonra merabalar hocam umarım iyisinizdir memlekete gittim fakat kızım orda daha çok huysuzlaştı götürdüğümde gripti sizin yöntemlerinizle tedavi etmeye çalışıyodum fakat öksürüğü çok kötü şiddettlendi adeta öksürürken morarıyodu orda hemen acile götürdük doktor baktı bişeyi yok gribal enfeksiyon dedi kan aldırdık tekrar bişey çıkmadı birde röntgen çektirdi doktor çok yoğun gazı var dedi hocam lavman yaptık tekrar bi röntgen daha çektirdik gaz için bişey yapamıyoruz biberonla besleniyosa oda yapmış olabilir ama hocam neden bu gaz sorunumuz hala bitmedi 9 ay oldu kızım hala gazı sıkıştırınca acayip derecede ağlıyo acı çekiyo bende dayanamıyorum iyice panik oluyorum yediği içtiği herşeye çok özen gösteriyorum hocam bu arada gece mama olayını bitirdim sadece süt veriyorum fakat inek sütünü içmedi keçi sütü denedik şimdilik onu içiyo hocam kolay gelsin... Düzenleyen MiNiK PrEnSeSiM - 01 Nis 2014 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsaklarinda, bir Enzim eksikligi olabilir...
Intestinol veya Pankreoflat toz, 1 olcegi, 3'e bolup farkli zamanlarda verin, 5 gunde kendisini belli eder. |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 524 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK ARAYA GİRİYORUM AMA KONU AYNI OLDUĞU İÇİN BURDAN SORMAK UYGUN OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM..
hocam benim 4,5 yaşındaki oğlum da bebekken çok gazlıydı..ki hala da öyle...nerdeyse günaşırı hastanedeydik,sonuç hep gaz... dr.lar bu çocuğun gazından hep çekersiniz demişlerdi..nitekim öyle de oldu...hem midede hem barsakta çok gazı oluyor.. 1 yaşından 2 yaşına kadar yemek sonraları gazla birlikte bütün yediklerini kusardı, yani öğürerek diil,bildiğiniz gegirme sırasında ağız dolusu yemek çıkıyordu,sonrasa midesi bulanıp kusuodu..2 yaş sonrası yemeklerini gezinerek yedirdiğimizde lokmalar arasında geğirdiğinden yemek sonuna gaz kalmıyordu..geçen sene yani 3 yaşındayken gastroya götürdüm, reflü sintigrafisi çekelim dediler..araştırınca sintigrafide radyoaktif ilaç verdiklerini öğrenince vazgeçtim...yaptırmadım..şimdi 4,5 yaşında hem alttan hem üstten aşırı gaz çıkartıyor..artık büyüdüğü için başetmeye çalışıyor tabii.. ama toplum içinde kendisi de çok utanıyor çıkarttığı seslerden... mesela ufak bi kase çorba içer, anne gaz sıkıştırıyor der,kalka sofranın etrafında bi tur koşar geğirir yemeğe devam eder... acaba bizimki de böle enzimle alakalı bi sorunmudur? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir...Gunde bir tane Festal drajeyi havanda ezip, hergun verin Veya Intestinol toz, gunde 1 olcek yemeklerine serpistirin. 3 gunde kendini belli eder. Reflu dumenini yemediginiz icin cok sanslisiniz.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 524 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
bu şansım kötü bi tecrübenin eseridir malesef..
babamın birkaç defa kalp krizi gibi ama kalp krizi olmayan spazmmıdır her ne ise yaşadıktan sonra, kalbinde problem ne diye araştırılırken sintigrafi öenrildi..sintigrafi için ilaç yüklemesi yapıldıktan bri kaç dakika sonra babamın kalbi durdu,elektro şokla geri getirdiler..1 saat sonra tekrar denediler tekrar kalbi durdu yine kurtardılar elhamdüllillah... oğlumu böyle bi riske sokmak istemedim..varsın kussun dedim... hala da babamın kalbindeki sorun nedir bulamadılar..ne tetkikler yapıldı ama olmadı.. bence sorun tamammen babamın 160 boya 100 kg olması ve akşam 9-12 arası sürekli bişiler yiyor olması...gece mide dolu uyuyor...
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam çok sağolun peki hocam enzim eksikliği yoksa şayet bu ilacı kullandıktan sonra düzelmezse ilacın herhangi bir yan etkisi olurmu hocam ilacı aç karnınamı tok karnınamı vercem bide bir gündemi bitircez tozu yoksa belli aralıktaki günlerdemi veriyim iyi akşamlar hocam(esra_kocabiyik sizede çok geçmiş olsun...)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kutunun tamamini bir seferde verseniz bir zarari olmaz. Ac-tok veya saat hic farketmez. 1 tabletin tozunu ister; 1 seferde, ister;2-3 seferde verin, farketmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam sağolun peki bu enzim eksikliği dediğiniz şey laktoz intoleransımı oluyo kızım meme emmeyi o yüzdende bırakmış olabilirmi hocam kolay gelsin... Düzenleyen MiNiK PrEnSeSiM - 03 Nis 2014 Saat 15:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|