Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sütüm azalıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusütüm azalıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
balamut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 260
Mesajın Direkt Linki Konu: sütüm azalıyor
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 12:12
arkadaşlar ben işe başlayalı 5 gün oldu ilk gün 300 cl sağmıştım öğleden önce şimdi 100 clyi zor sağdım panik oldum lütfden aynı şeyi yaşayan varsa beni aydınlatsın
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 12:24
İşe başlamamın vermiş oldugu sıkıntı ve üzüntü ile alakalıdır. Rahat ol bebeğinin geleceği için çalıştıgını onun her ihtiyacını karşılayacağını düşün ağlama üzülme. hepimiz yaşadık zamanında yaşadıklarını seni çok iyi anlıyorum alperde 2 arda da 3 aylıktı işe başladıgımda zor günlerdi ama geçti bak alper cumartesi günü 10 yaşına girdi. Güçlü ol, beslenmene dikkat et Wink
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 13:47
Canım, merhabalar. Süt azalması için endişelenirsen daha da azalıyor. Uzmanlar bile psikolojik olduğunda hemfikir. Yani sütüm bol de bol olsun ama bunun yanında yapman gereken elbet birşeyler var. Öncelikle bol bol sağmaya çalış canım. İşyerinden sana bu konuda destek geleceğine eminim. Diğer bir olay ise sıvı tüketimini de arttırmalısın. Ayrıca her öğün aynı olmayabilir tatlım. Mesela sabah sağdığında çok olması diğer öğünde az olması çok doğal. Yani sen bence endişelenme canım. Bebeğinin fotoğrafını mutlaka süt sağarken karşına koyuver ve de onun senin sütünle bağışıklık sisteminin gelişmesini sağlayacağını ve hasta olmasını engelleyeceğini düşün. Yani süt çoğalması için psikoloji psikoloji... Sıvı da çok önemli. Sevgiler ve mutlu günler canım.Clown
Yukarı Dön
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 14:32
CANIM SENİ ÇOK İİİYİ ANLIYORUM .İNSANIN KALBİ  ACIYO AMA ONLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ.BENCE FAZLA ÜZÜLME BEBĞİNİ DÜŞÜN .SAĞARKENDE  SÜTÜNÜN ÇEŞMEDEN ŞIKIR ŞIKIR AKTIĞINI HAYAL ET VE  BOL SU  VE MEYVE SUYU İÇİP SIK SIK SAĞ  İNAN ÇOK ETKİSİ OLUYOR.BEN DENEDİM .BENDE İŞE 1 AY OLDU BAŞLADIM .DÜNYANIN EN ZOR ŞEYİ OLDU KIZIMI BIRAKMAK .ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN .AMA GEÇİYOMUŞ .BOL SÜTLER CANIM .

Düzenleyen meleğim - 15 Oca 2008 Saat 14:35
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2008 Saat 10:50
ARKADAŞLAR İŞE BAŞLADIĞINIZ ZAMAN BEBĞİNİZDEN AYRILDINIZ DİYE ÜZÜLMEYİN STERS ÜZÜNTÜ SÜTÜMÜZÜ AZALTIYOR İLK ZAMANLAR BENDE ÖYLE OLDUM AMA İNSAN BİR SÜRE SONRA ALIŞIYOR BİDE BOL BOL SIVI ŞEYLER TÜKETİN İNANIN ETKİSİNİ GÖRÜYOSUNUJZ..İİİİİ GÜNLER HERKESEStar
Yukarı Dön
iremim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2008 Saat 00:09
Isırgan çayı içmenizi tavsiye ederim. Bende çok işe yarıyor. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2008 Saat 23:37
merhaba anneler.bende ilk işe başladığımda çok panik oldum.sütüm azaldı gibi geldi.buna bir sürü şey sebep oldu.iş yerinde rahatça süt sağabileceğim yer yok.baka servise gidip kapıyı kilitliyoruz öyle sağıyorum.bide ilk zamanlar bişey yiyemedim yemeyincede süt olmuyor.süt sağarken sakin ve stressiz olmak lazım.ben rahat olunca çok süt çıkıyor.ama sıkıntılı sağıyorsam hiç çıkmıyor.
ısıgan otunu deneyeceğim.teşekkürler.svgiler.bol sütlü günlerWinkClown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2008 Saat 00:47
Orjinalini yazan: emiralp emiralp Yazdı:

merhaba anneler.bende ilk işe başladığımda çok panik oldum.sütüm azaldı gibi geldi.buna bir sürü şey sebep oldu.iş yerinde rahatça süt sağabileceğim yer yok.baka servise gidip kapıyı kilitliyoruz öyle sağıyorum.bide ilk zamanlar bişey yiyemedim yemeyincede süt olmuyor.süt sağarken sakin ve stressiz olmak lazım.ben rahat olunca çok süt çıkıyor.ama sıkıntılı sağıyorsam hiç çıkmıyor.
ısıgan otunu deneyeceğim.teşekkürler.svgiler.bol sütlü günlerWinkClown

Güzelim, 6 aydan sonra ister istemez süt azalıyor ve ek gıdalara geçtiğin için de geceleri ve sabahları emzirmek iyi olur aslında. Ama sütün bollaşırsa tabi ki işyerinde de bol bol sağ derim.Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.