|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serifegül ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 816 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 22:58 |
hocam merhabalar. kızım bugün 6 ayını doldurdu. 6 ay aşılarını yaptırdım. tartısı ise şöyle kilo 8500g boy 68 cm. kızım son 10 gündür soğuk algınlığı geçirdi ateşi olmadı burun tıkanıklığı ve hafif öksürük vardı tavsiyelerinize uyarak atlattık çok şükür ama iki gündür sağ gözü sarı-yeşil renklerde yapışkan bir şekilde çapaklanıyor gözünü açamayacak kadar değil ama az da değil. bugün aşıda aile hekimine gösterdim tobsin damla verdi. günde 3 kez. bir de iki göze birden damlatmamızı söyledi. ben de size danışmadan damlatmak istemedim. damla uygun mudur ve iki göze de mi damlatmalıyım yoksa sadece çapaklanana mı? cevabınız için şimdiden teşekkürler... iyi çalışmalar iyi ki varsınız ve bizimlesiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru; o ilaci her 2 goze'de; gunde:4x1'er damla damlatin, 5 gun kullanin. Her damladan once, buruna 10'ar damla Serum fiz damlatip, burun temizligi yapin... Ayricada, her damladan SONRA, burun kokune, cimdikler gibi, sikarak masaj yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|