Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bas agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbas agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bas agrisi
    Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 21:53
Merhaba Kadir bey kizim 5 yasinda, dun ateslendi bu sabah dr.a goturdum. bogaz enfeksiyonu olmus,kizariklik beyazliklar ce agiz kokusu vardi. dr. agumnt.n verdi 200/28 mg 70 ml verdi. bu aksam vericm. ama su da var kizimda bas agrisi oluyo. siddetli bir sekilde. cocuklar icin bas agrisina dolvn kullanmak mantiklimidirk? ben onu verdim ve bi sure sonra da antibiyotik vericem. sorun yasarmiyizk?tesekkurler... 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 22:03
hocam yanlis anlasilmasin, kizim atesli hastalik gecirdigi zaman bas agrisindan sikayet ediyo.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 22:33
Agizinda; pis bir koku ve Dilinde; kalin bir pas tabasi yoksa, SAKIN, verilen antibiyotigi kullanmayin... Turk doktorlari; "Kargadan baska bir kus" bilmedikleri icin, her atesli hastaya Antibiyotigi dayamayi, marifet sanirlar...
Asiri ates, bas agrisi olursa, Dolven'i kullanin...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 15:00
evet Kadir bey, dr. bogazina baktiginda enfeksitonu ben de gordum. aft turu veyazliklar vardi vogazinda ayrica kizarik ve sislik vardi. ben koku almam ama esim agzinin kotu koktugunu soyledi. dediginiz gibi dili de beyaz tabaka var. atesi simdi yok sukur. ama ozelikle bogazla sorun tekrarliyo. basi da agriyo bu zamanlarda. bas agrisi beni korkuttu  . bende mmigren var. internette coxuklarda da olabilecegini okudum...u
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 20:07
Migren ile bunlarin hicbir alakasi YOK...
Antibiyotigini en az 5 gun kullanin, atesi dustu diye hemen kesmeyin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.