|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
biricigim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı biricigim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 16:28 |
sayın hocam 4 aylık oglumun ağız içinde, dilinin altında beyaz şekilde,içi beyaz dolgulu bir şekilde sivilce gibi bırsey olunca cocuk doktoruna sorduk.oda bize bunun epitel kist oldugunu kendılıgınden kaybolabılecgını veya büyürse alınabilecegını soyledı.
size danısmadan içimiz rahat etmedi.
resım yuklemek istedim ama bır türlü oglumun dilinin altının fotosunu tam olarak cekemedım.
bu dil altındakı kistin zararı varmıdır?gecmesı için herhangı bırsey kullanabilirmiyiz?ne yapmalıyım.
yardım rica edıyorum.saygılar. Düzenleyen biricigim - 07 Nis 2014 Saat 17:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorunuz, dogru soylemis... Agiz icinde, bazen boyle; "kistik olusumlar" (Tukruk kistleri) olabiliyor. Onemli bir sey degidir, kendiliginden duzelir...
|
|
![]() |
|
biricigim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı biricigim
birde gecmesı ıcın herhangı bırsey kullansak olurmu acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
. Onemli bir sey degidir, kendiliginden duzelir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|