|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 15:56 |
Hocam selamlar...Dün gece 2'de 10,5 aylık bebeğimin ateşi çıktı..38,5 oldu en fazla..sadece üzerindekileri çıkardım, herhangi bir ilaç vermedim..sabah KBB uzmanına götürdüm..DR kamera ile baktı ve tonsilit olmuş dedi...10,5 aydır nerdeyse ilk kez hastalanıyor... DR calpol şurup ve zimaks şurup verdi... hocam şurupları verdiğim anda kızım kusuyor, içmiyor..zimaksı büsküviyi sulandırıp içine katarak verdim ve yedi..ama calpolü ne yaptımsa içiremiyorum.. Dr paranox fitil kullanın calpolü içiremiyorsanız dedi... kızım ateşden dolayı huzursuz..gece sürekli beni emmek istiyor...uyuyup da yatağına yatırınca feryat figan..sabaha kadar bu böyle devam etti... hep kucağımda emerek uyudu... ben ateşin O'nu rahatsız ettiğini düşünüyorum..hocam bu ilaçlerı kullanmam gerekli sanırım... her ne kadar vermek istemesem de sürekli ağlıyor kızım, ateşi zaman zaman 38,5 oluyor... boğazı da ağrıyordur diye düşünüyorum... çok uslu bir bebek, hasta olduğundan bu yana sürekli ağlıyor... hocam zimaks şurup (antibiyotik) günde bir ölçek, paranox günde 2 fitil..yeterli midir? ve ben ne zaman kontrole götüreyim kızımı? çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O sahtekar, isterse "Teleskop' ile baksin, gene yanlis anlar, zira niyet kotu...
1- IlK 1 yas icinde, anne karninda, bebege gecen anne antikorlari bebekleri 1 sene boyunca, Antibiyotik gerekecek durumlardan korurlar... o aptalin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. 2- Cocugunuz; Grip geciriyor, GRIP VIRUSU YAPISINI DEGISTIRDIGI ICIN, ANNE ANTIKORLARI BIR ISE YARAMAZLAR. 3- Sadece; Serum Fiz, oksururse;Limonlu bal ve aksamlari basucuna;2 damla ColdMix damlatin. Eski mailleri okuyun. Bunlar hep anlatildi.. |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kamera ile bakarken biz de ekrandan baktık, boğazında beyaz beyaz benekler vardı... hatta beta mikrobu ve tonsilit dedi... biz de eşimle kamerada gördük..zira daha önce benim başıma da gelmişti... aynı görüntüydü...1 yaşından önce bal sakıncalı değil mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10.5 aylik bir cocukta; OLMAZ.... O gordugunuz gorunumler, bazi viruslerlede olur.
Cok supheniz varsa, bir "Strep-A" testi yaptirin, bakin... 15 dakikada sonuc cikar. bakin hic okumadan sual soruyorsunuz, ondan sonrada suallerin arkasi gelmiyor... ONCE BIRAZ OKUYUN... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|