|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 18:34 |
hocam cold mixi sayenizde senelerdir kullanıyorum ve çok faydasını görüyürum özellikle gece öksürüklerini çok rahatlatıyor bugün eczaneye almak için gittim bu arada bu kış her gripte bir şişe bitirdim malum şişeler küçük bana eczacı bilinen bir ilaç olmadığı için depodan getirtiyordu reklamı başlayınca artık her eczanede var dedi ama 10 tl olan ilacın fiyatı 20 tl çıkarmışlar sizi bu tip konularla yormak istemem 30 da olsa alıp kullanacağım doktorlarda sürünmekten iyi ve daha ucuzdurda içinde okaliptüs ve ladin yağı içerir diyor okaliptüs yapı 7 tl içindekiler
Tanen,reçine,ökaliptol ve flavon glikozitlerini içerir.
acaca yastığa damlatmak için kullanılabilirmi yoksa daha beter etmeyelim mi
hocam bir fikrinizi almak istedim en azından diğer üyelerede bir fikir olmuşta olur
iyik varsınız ve bizler çok şanslıyız
tekrar tekrar teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Terkip, ayni gibi, bir deneyin... Ilac firmasi, yaptigi reklamlarin parasini nereden cikaracak saniyorsunuz???
Bazi ilaclarin fiyati icinde, doktorlara verilecek rusvetin'de karsiligi vardir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|