|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bogazi kıpkırmızıGönderim Zamanı: 29 Mar 2014 Saat 00:41 |
|
Hocam 57 aylik oglum once hiriltili nefes almaya basladi daha sonra bogazindan sarimsi yesilimsi sivi cikardi sanki geniz bogaz dolmus sinüzit ibi.agiz kokusu dilinde beyaz bir tabaka olusmus hafif ates ve oksuruk var.birde karnim agriyor diyor ve bogazi yara olmus gibi kipkirmizi.bademciklerin uzeri kipkirmizi.bir de bugun oksurunce fiskirir gibi kustu.sizce ne yapayim antibiyotige gerek var mi.anaokuluna gidiyor surekli hastayiz.otriville sprey kullaniyorum bu tek basina yeter mi
Düzenleyen Gamze - 29 Mar 2014 Saat 00:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2014 Saat 03:24 |
|
Eger; ates yaninda, agizda koku ve dilde pas varsa, antibiyotik gerekir. Augmentin400 (70ml lik kutu olsun)gunde 2x1 olcek(5ml) verin ve kutuyu bitirin.
|
|
![]() |
|
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 21:52 |
|
Hocam oglumda ateş düştü aslında cok yüksek degildi bu gun doktora goturdum kulak ve bademcikler iltihapli tonsilit oyit ve bronşit dedi macrol pedifen asist ve aferin verdi hocsm ateş dusse de antibiyotik verilmeli mi Haftasonu oldugu icin hemen ilac alamadik ustunden gunler gecti ates normal ilac vermezsem bademcikler ve kulak ciddi sorunlar yaratir mi ne derseniz onu yapacagim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 22:35 |
|
SAKIN; verilen HICBIR ilaci kullanmayin, eve bile sokmayin...Eski mailleri okuyun... Hastalari bu sekilde tuzaga dusuruyorlar...
Bu ilaclari kullandiginiz takdirde; oksuruk kesildigi icin, hastalik akcigerlere inecek, Asist, bronslarda daralma yapacak, hiriltilar, baslayacak, iste ondan sonra, yok;AStim di, yok Bronsit veya Bronsiolit'ti, Ventolin ve Nasonex veya Flixotide gibi kortizonlu spreyleri dayayacaklar, gene "sahte " bir iyilik hali yaratacaklar, kortizon etkisi ile virusler daha beter akcigerlere yayilacak ve siz ilaclari her kestiginizde, aksamina hastanelik olacaksiniz... Gidin bakin, butun hastaneler bu ilaclari kullanmis zavallilarla dolu... |
|
![]() |
|
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 00:06 |
|
Hocam o kadar çok söyledi ki otit ve tonsilit antibiyotiksiz geçmezmiş kalıcı işitme kaybı olurmuş oğlumda da son iki üç gündür zor duyuyor beni bir tek bu korkuttu kulak için ne yapmam gerekiyor otrivine sprey kullanıyorum hocam bademcikler ve kulak iyileşir ilacsız değil mi yoksa ateş dusmezdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 19:23 |
|
O doktorun butun gayesi, size o ilaclari kullandirip, hastaligi gogusune indirmek,hiriltilari baslatmak ve ondan sonra Astim veya, Bronsit, Bronsiolit gibi teshislerle sizi abone etmektir... SAKIN HA...
Bademcik iyilestirmek diye bir sey yok... O doktor ya cok cahil veya anasinin gozu sahtekar... Bademcikler; Lenf bezi olup, her bogaz enfeksiyonunda buyurler... Buyuk olduklari icin hastalik yapmazlar, hastalik oldugunda buyurler... Turkiye de, namussuzluk artik o kadar buyuk oranlarda yapilir olduki, simdi namussuz doktor, obur namussuz doktorun hastasini calabilmek icin, daha beter namussuzluk yapar oldu... Durust doktorlarin, Turkiye de calismasi, zaten cok zor... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2014 Saat 19:24 |
|
![]() |
|
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 23:36 |
|
Çok teşekkürler hocam ilaçları almadım zaten bu gün çok daha iyi oğlum iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|