|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BURCUILGAZDENİZ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BURCUILGAZDENİZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 19:17 |
Hocam mrb
7 aylik oglum var hocam.50 gunlukken bronsiyolit gecirmisti.iyilestikten sonra herzaman olmasada bu islik sesi ortaya cikmisti.daha sonra kakamizda kan goruldu ve ben diyet yaptim.tesadufmu bilmiyorum ama bu diyeti yaparken islik seside kesildi.kakada kan olayiyla ilgili sizinle yazismistim ve diyetime son verdim.oglumu goturdugum cocuk gastrocu alerjen gidayi tuketmeyince stridorunda gectigini soyluyor.oglum yaklasik bir ay once grip gecirdi.gene bronsiyolit oldu ve bu stridor gene geri döndu.hocam bi sure gecip sonra tekrar olmasi normalmi? Bide herzaman olmuyor.agizdan nefes verdiginde duyuluyogenelde yari yatar pozisyonda ve heyecanladiginda oluyor.hocam bu nekadar surer? Normal bi durummu? Bir ara kesilip tekrar baslamasi normalmi? Aklima takiliyor gastrocunun soyledigi dogru olabilirmi diye.hocam mesela dun bu sesi duyarken bugun hic duymadim.neyin nesidir anlamiyorum.burnuna okyanus suyu sıkiyorum.bu uygulama spazma sebep olurmu ki?sizun fikirlerinize ihtiyacim var.oglum 9250 gr boyu 70 cm Tskler...
Düzenleyen BURCUILGAZDENİZ - 25 Mar 2014 Saat 19:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne allerjisi Allah askina, resmen sacmaliyorlar.Onlara kalsa, her hastaligin sebebi Allerji..Bronsilot'i de iyiki bir ogrendiler, simdide her vak'a ya; Bronsit diyorlar... ASTIM SALGINI GECTI HERHALDE!!!
KILOSU;10.5 AYLIK KILOSU. Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve bu doktorlardan UZAK durun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|