|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İdrar tahlili..Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 22:46 |
|
Kadir bey merhaba;
Ogluma idrar tahlili yaptirmam gerekiyor.çocugu hic yormadan evde bir şişeye çişini yaptırıp gotursem olurmu.yaptirdiktan sonra ne kadar sure de hastaneye götürmem gerekiyor. |
|
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:34 |
|
NIYE YAPTIRACAKSINIZ???
Erkek cocuklari kizlar gibi "Sistit" olmazlar... Ancak Sepsis gecirenlerde olabilir... Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 11:58 |
|
Biliyorum hocam her zaman takipçinizim..Havuzdan istediler mecbur yaptiracagiz kayit yenilemiyorlar yoksa ne dersiniz evde yaptirip götüreyim mi?
|
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 21:44 |
|
O SALAKLARA bir zahmet sorun bakalim, "Tatil koylerinde" niye istenmiyorda, bu okullardan isteniyormus... Hangi aptal, isguzar uydurdu ise, biraz (varsa) beynini calistirsin... Niye Tatil koylerinde, havuza girecek olan; Alman, ingiliz ve Rus turistlerden istemiyorlar???? Niye, Havuzlu Sitelerin yoneticileri istemiyorlar??? Bir tek, okula giden, Turk cocuklarimi "Mundar"....
Bunlarin, tumu salak... TAM; Aziz Nesin'lik durum... Ayricada, diyelim, cocukta "Idrar Yolu Enfeksiyonu" var... Havuza isese bile, bu mikroplar, havuz suyu ile dagilirlar, hastalik yapacak bir cogunluga gelemezler VE havuzdaki Klor ve gunes isinlari ile aninda olurler.. Burada da, (Arizona'da) milletin cocugu havuzlara giriyor ama hicbir yerde boyle SALAKCA uygulamalar yok... Kabahat sizlerde... Boyle kiymeti kendinden menkul, "kici-kirik" 3-5 tane, aptal yetkili(!) yi adam yerine koyuyorsunuz, koyun gibi ne derlerse yapiyorsunuz... Toplu halde itiraz edin, ne halt edebilirlerki!!!Yok boyle bir uygulama... Var diyorlarsa, Otellere, Tatil koylerinede uygulasinlar.....SIKAR BIRAZ... |
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 21:59 |
|
Hocam haklisiniz yerden göge kadar haklisiniz.Bu sistem bu düzen degişmedik çe biz koyun olmaya mahkumuz...Simdi ben havuza sizin bu dediklerinizi aynen söylesem bana diyecekleri tek şey "hanim efendi tahlil olmadan kayit yapamayiz" ben orda tek başima karşi çiksam ne olur...
Ben çocuğu yormamak adina sizden fikir istiyorum yoksa zaten iki yildir 6 ayda bir idrar tahlili yaptiriyorum...ne dersiniz çişi alip gideyim mi hastaneye :-) |
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 23:07 |
|
Tabiiki, goturdugunuz idrar ise yarar.. Neticede, "Idrar tahlili" yaptiriyorsunuz, "idrar Kulturu" degil...
Siz genede, benim dediklerimi bir iletin. Sizden baskalarida bu bilgilerle bunlari rencide ede ede, belki netice alinir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|