Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alyell Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş öksürük
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 00:31
Hocam merhaba. Üç yaşındaki kızım biray önce ateşlendi ve kustu. Acile gittik boğaz enfeksiyoyu dedi ve antibiyotik Petitus verdi kullandık geçti. Bir hafta sonra öksürmeye başladı aile hekimi perebron ve tavegly verdi tavegyl kulkanınca yüzü gözü şişti. Bu durumda size mail attım ve surupları kullanmayın dediniz. Biz de bıraktık. Ballı limon ve cold mix verdik. Azalmışken iki üç gün önce öksürük arttı. Dün de ateşlendi ve öksürürken kustu. Gündüz iyiydi 38 dereceyi geçmedi akşam yine ateşlwndi 39.5.ateş düşürücü verdik ardından öksürürken tekrar kustu. Acile gittik film çekti
 Ciğerlerini üşütmüş ciğerlerde dalgalanma var dedi. Macrol antibiyotik ve iburamin cold verdi. Mailleri tekrar tekrar okudum cold ile biten ilaç kulkanmayın demiştiniz. Cold mix serum fizyolojik ve ballı limon kullanıyorduk şimdi bu ilaçlar çıktı. Biliyorum eski mailleri okuyun diyeceksiniz inanın defalarca okudum ama karar vermek cok zor. Burası küçük bir yer ve güvendiğimiz bir doktorda yok. Cevap verirseniz sevinirim. Ne yapacağımıza karar veremiyoruz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 03:55
Antibiyotik ve sonu -cold ile biten ilaclari kullanmayin...
Grip olmasa idi; agizda koku dilde pas olacakti...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.