Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
BURCUILGAZDENİZ
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
|
Konu: Besin Alerjisi ÖNEMLİ Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 20:47 |
hocam mrb.sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.5 aylık bir oğlum var.oğlum 2 aylıkken kakasında kan görmüştüm ama çok önemsememiştim.uzun bir sürede görmemiştim zaten taaki aralığın 29 una kadar.aynı gün kakasında 2 kez kan gördüm ve ertesi gün amip antijeni ve gaita mikroskopisi yaptırdım.size şimdiye kadar yaptırdığım bütün tahlilleri yazıyorum. 30.12.2013 teki entamoeba histoloytica=negatif renk=sarı,yeşil mukus=var kan=yok helmint yumurtası-protozoon kisti=görülmedi...her alanda 4-5 lökosit görüldü.eritrosit görülmedi. 07.01.2014 teki calprotectin sonucu=301 referans aralışı 300 ün altı 14.01.2014 teki renk=sarı,kahverengi mukus=var kan=yok helmint-protozoon=görülmedi...her sahada 1-2 eritrosit 7-8 lökosit ve yer yer lökosit kümeleri görüldü. hocam şuanda sut ve sut urunleri ve başka gıdalarında diyetini yapıyorum.ama oğlumun kakasında 3-4 gün kan görmesem 5. gün mutlaka görüyorum.oğlum 50 günlükken bronşiyolit geçirmişti.ondan sonra devamlı stridoru var.bunuda alerjiye bağlıyorlar.ayrıca bağırsakları gurul gurul.bide ayın 15 inde otit dendi.5 adet novosef yapıldı.kakası iyice bozuldu.hocam bütün bunlar besin alerjisi mi?buarada oğlumu prof. fugen çokuğraşa götürdüm.besin alerjisi diyor.
|
 |
BURCUILGAZDENİZ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 20:54 |
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/138/isy8.jpg
kaka fotoğrafını yüklemeye çalıştım.
|
 |
BURCUILGAZDENİZ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 21:00 |
ayrıca hocam taksit taksit yazıyorum ama oğlum inanılmaz derecede burnunu ve gözlerini kaşıyor.ne yapacağımı şaşırdım.fugen hanıma gidiyoruz ama istediğimiz zaman ulaşmak mümkün değil.en son yapılan gaita miroskopisi sonucunu yolladım değerlendirmesini istedim ama malesef cevap yok.çıkan sonuçlar anladığım kadarıyla çok temiz bir kaka olmadığını gösteriyor.zaten novosefide hem kakyı hemde kulağı tedavi etmek için verdiler.hocam cevabınızı dört gözle bekliyorum.
|
 |
BURCUILGAZDENİZ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 21:14 |
hocam kilo alımımızda her ay çok iyi gitti.şimdiki kilosu 8460 boyu 65.5. kaka sayısıda günde 4 ve 7 arasında değişiyor.genel durum olarakta huzursuz bi bebek.çok ağlıyor.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117980
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 23:35 |
Siz 5 aylik bir cocugu; 8 aylik cesametine getirirseniz, TABIIKI, KAKASINDA KAN cikar... O kan, asiri beslenmekten dolayi, fazla calisan barsaklardan salinan bir cins ifrazat.. Biraz beslenmesinde, zorlamayin, beslenme aralarini acin, hepsi duzelir...
Hangi aptal verdi ise, SAKIN; Novosef'i kullanmayin...
Laryngeal Stridor, bazi bebklerde olur, zamanla kendiliginden gecer. ASLA bir tedavisi yoktur... O aptalca; Allerji "hipotezlerine"de SAKIN KANMAYIN...
BU DOKTORLARIN TUMUNDEN UZAK DURUN, BASINIZA IS ACABILECEK, COK TEHLIKELI DOKTORLAR...
Eski mailleri okuyun, bu hadiselerin hep bu aylardaki cocuklarda oldugunu gorursunuz... SIZLERI RESMEN ALDATIYORLAR... Bunlar resmen sahtekarlar... Beslenmeyi azaltin, hersey duzelecek.
|
 |
BURCUILGAZDENİZ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 00:04 |
Hocam cevabiniz icin cok tsk ederim.hocam peki 2. Defa yaptirdigimiz gaita mikroskopisindeki yaygin lokositler ne demek oluyor? Ben oglumu gercekten cok sIk emziriyorum.durmayinca etrafimdaki herkes emzir emzir diye israr ediyorlar.bagirsaklarin guruldamasida cok fazla beslenmedenmi? Hocam ben simdi diyete devam etmelimiyim? Bide ist da avrupa yakasindayim.onerebileceginiz daha dogrusu guvenebilecegimiz bi cocuk doktoru var mi? Tekrar tskler...keske burda olsaydiniz :(
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117980
|
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 18:41 |
Resmen palavra.. Bu tip laboratuvarlar; doktorlarla anlasmalidirlar... Doktor onlara hasta gonderir, Laboratuvarda, doktora istedigi gibi rapor yollar... HEPSI TEZGAH.. ( inanmazsaniz, bebek kakasi diye, civik bir eriskin kakasi gonderin, onda bile gorurler)
Evet, barsak sesleri de asiri beslenmesinden. Siz beslenme aralarini 3 saate cikarin, hepsi duzelecek... Ne diyeti??? Diyet filan gerekmez, caninizin istedigini yeyin..
Bir daha da, "laboratuvar" dediklerinde veya degisik ilac yazdiklarinda bana haber verin...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2014 Saat 18:43
|
 |
BURCUILGAZDENİZ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2014 Saat 21:49 |
Hocam mrb Bugun fugen hanimda kontrolumuz vardi.oglumu 4 gun neocate ile beslememi istedi.bide bizden kan sayimi crp CHVigM igG igA igE inek sutu igE gibi tahliller istedi.ben suan emzirme aralarini acmaya calisiyorum.bugun hic olmadi kakasinda kan.hocam bu aylarda bu cocuklarda gercekten cok goruluyor bu kan olayi.sizede bilgi vermek istedim.turkiyeye nezaman geleceksiniz hocam? Tskler...
|
 |