Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tahlil sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtahlil sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asel_2 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Konu: tahlil sonucu
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 12:20
Kadir Bey Merhaba,

16 aylık oğlum var tahlil sonuçları;

hgb 10,4
mcv67,6
mch 21,6
%lenfosit 42,2
#lenfosit 2,4

bebeğimde daha önce de demir eksikliği var diyip doktor demir ilacı vermişti ama ben vermedim sizin yazılarınızda okuduğum kadarıyla.Bu değerleri görünce doktor ayrıntılı bir tahilile gerek var demir eksikliği var lenfositleri düşük dedi baya endişelendim.Sizce ne yapmalıyım demir ilacı kullanmalı mıyım yada bir hastalık mı var ayrıntılı tahilile gerek var mı.Düşüncelerinize ihtiyacım var.Şimdiden çok teşekkrüler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119580
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 22:57
Cahilin teki...
7ay-2yas arasinda HGB: 10.5-13.0g/dL dir.
Buna mukabil eriskin degerleri: HGB:13.5-16.5g/dL dir.diger farkliliklar da, bu sebepten, kulak asmayin.
Bu doktor-laboratuvar isbirligi ile yapilan sahtekarlikta, laboratuvar cocugun sonuclarinin yanina; "Eriskin standartlar"i yazar, doktor da isin aslini bilmezden gelir, boyle sacmalayarak sizleri telasa dusururler, olmayan hastaliklari tedavi ederler, sizlerde farkinda olmadan bu rezillere para kaptirirsiniz...
SAKIN: Ne ilac kullanin, nede baska tahlil yaptirin.. Cocugunuzun HGB degeri alt sinirda oldugundan, et alimini arttirin. Ortalama gunde; 1 kofte kadar et yediginden emin olun. Baska ilac filan gerekmez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2014 Saat 22:59
Yukarı Dön
asel_2 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 10:20
Kadir Bey
Çok teşekkür ederim içim çok rahatladı lenfosit düşük deyince neden düşük olduğunu bilemediğim için  baya bir paniklemiştim çok sağolun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.