| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Sbrbhr
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
|
Konu: Bebeğim grip- soğuk algınlığı Gönderim Zamanı: 15 Oca 2014 Saat 16:02 |
|
İyi günler kadir bey lütfen yardımcı olun 3.ayını yeni doldurdu kızım malesef grip oldu önce ateşi yükseldi en yüksek 38.1 oldu dojtora götürdük kan tahlili yaptı. Ve soğuk algınlığı olduğunu kanda enfeksiyon olduğunu söyledi. Bize largopen antibiyotik ve calpol verdi. Kullanmakta kararsız kaldık eşimle vermedik. Bebeğim sadece anne sütü aldığı için ben kendim için bol c vitamini alıyorum. Sizce vermelimilimiyiz lütfen yardımcı olun iyi günler.
Hemoram B
WBC 6.6
RBC. 3.93
HGB L 11.3
HCT. L 32.5
PLT. 379
MCV. 82.8
MCH. 28.8
MCHC. 34.8
RDW%. 12.4
RDWa. 57.5
MPB. L. 7.3
PDW 10.3
PCT. 0.28
LPCR. 10.7
LYM. 1.7
LYM%. 25.6
MID. 0.6
MID%. 8.9
GRAN. 4.3
GRA%. 65.5
BİYOKİMYA. H/L sonuç. BİRİM REFERANS ARALIĞI
CRP(creaktif protein) 2.5 mg/L. Min- max : 0-5
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120214
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2014 Saat 23:57 |
|
1- Cok cahil bir doktorunuz var.. WBC:6.6 ve hala antibiyotik veriyor.
2- WBC degerlendirmesini bilmedigi gibi, ilk 1 sene icinde, anneden gecen antikorlarin, bebegi korudugunu ve sadece, Gripal enfeksiyonlarin olabilecegini de bilmiyor.
3- Hem;"soguk alginligi" deyip, hemde, antibiyotik vermesi,ayrica da; kotu niyetli oldugunu gosterir..
4- 3 aylik bir bebekte, HGB alt siniri: 10g/dL dir. SAHTEKAR laboratuvar, eriskin normal degerlerini yazmis, aptal doktorda zaten degerlendirmekten bi-haber, "anemisi var" derse, sakin inanmayin.
5- CRP; Referans araligi olarak verilen degerler; "Kardiak Risk" degerleridir.
Enfeksiyonlardaki ust sinir, CRP:200 dur.. Bu sahtekarlar, resmen cetelesmisler, biri kasten yanlis rapor veriyor, obur salak da degerlendirmekten aciz, dayiyor, 3 aylik bebege antibiyotigi...
Bu uc-kagitcilarla isiniz cok zor... Hangi birini duzeltebilirsinizki!!!
Sizlerde bu SAHTEKARLAR kadar cesur olup, bunlara hadlerini bildirmediginiz surece, bu soygun duzeni devam eder.
|
 |
Sbrbhr
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 10:57 |
|
Çok teşekkür ederim kadir bey bende vermedim antibiyotiği genel durumu iyi kızımın cumartesi kontrolü var doktoruyla bu konuyu tartışacağım. Sadece serum fizyolojik ile burnunu açık tuttum .bu doktorların amacı ne beden antibiyotik bağımlısı yapmak isterker acaba bilemiyorum.sizin muayenehanenize ulaşma fırsatım varmıdır acaba
|
 |
Sbrbhr
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 12:04 |
|
Birde doktor bey rotarix aşısının ilk dozunu yaptırdık bu aşı sizce gerekli bir aşımı ikinci dozunuda yaptırmalımıyım
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 18:22 |
|
Rotavirus asilari ile ilgili makalemi okuyun, eski maillere bakin.
|
 |
Sbrbhr
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 12:13 |
|
Kadir bey 3 gündür grip başladı kızımda burnunu serım fizyolojikle açıyorum fakat öksürük çok fena balgamı atamıyor ne yapabilirim ben onun için daha 3 aylık çocuk ıhlamur falanda veremiyorum ki ne gibi önlemler almalıyım artık o öksürdükçe ben parçalanıyorum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 19:25 |
|
Atesli devreyi gecirdiniz, GRIP safhasi basladi.. sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
Ihlamurda ilac yok... Iyi gelen kaynar suyun sicakligidir, kaynar iciremeyeceginize gore, bosuna Ihlamur ile ugrasmayin...
Oksurugu; 2-3 hafta surecek.
|
 |