Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
mehmet
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
|
Konu: pıpı,ates,bas agrısı..... Gönderim Zamanı: 11 Oca 2014 Saat 19:09 |
Kadır bey merhaba;
Mehmet 2008 doğumlu.hıcbırseyı yokken uyku sonrası 39,5 ateşle uyandı.cok mızmızlandı calpol verdım.ıkı hafta once gene ateş vardı fakat ağızda koku ve pas olmadığı ıcın bactrım verdım bes gun sonra normale dondu.suan ağızda koku yada pas yok.sureklı basım ağrıyor dıyo.neden ateş bırden cıktı.burun akıntısı oksuruk yok.ılk defa basının ağrıdığını soyluyor.ıkı haftadır pıpısının ucunun ağrıdığını soyluyor.bunu ıcın ne yapmalıyız?son sorum;gecelerı ağzı acık uyuyor.sabah kalktığında ağzının kenarında beyaz kuruluk oluyor.sureklı ağzından su geliyor.her yemekten sonra ıshal degıl ama kakasını yapıyor karnım agrıyo dıyıp.bagırsak kurdu olabılırmı?sabırla cevap verdıgınız ıcın sımdıden cok teşekkür ederım.saygılar....
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118326
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2014 Saat 20:07 |
1-Grip basliyor olabilir, istirahat etsin.
2- Uc kisminda, "kizariklik" yoksa, bir sey yapmayin.
3- Barsak kurtlari bu sekilde sikayete sebep olmazlar. Bir tek; agiz suyu manidar.. beraberinde; "burun kasintis da oluyorsa, 1 olcek;Andazol susp icirin. Eski mailleri okuyun.
|
 |
mehmet
Üye
|
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2014 Saat 11:01 |
kadır bey merhaba;
butun gece ateş 39.5.sabaha karsı 38 e dustu.kalktıgından berı kıvranıyor karın ağrısı dıye.hıcbırsey yemedı.ve suan kusma başladı.napıcaz kadır bey.cevabınız ıcın sımdıden tesekkurler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2014 Saat 18:54 |
Hemen Iliadin ped burun damlasina baslayin, eski mailleri okuyun.
|
 |
mehmet
Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 12:12 |
Kadır bey merhaba;
Atesı dustu. Fakat sıddetlı karın agrısı ve ıshal basladı. Bugun ıkı kere ıshaldı. Hastaneye goturmek ıstemıyorum ama perısan oldu cocuk. Ne yapalım? Cevabınız ıcın tesekkurler.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 18:39 |
SAKIN; bir yere gitemyin, oturun oturdugunuz yerde... Grip esnasinda, karin agrisi-ishal olmasi, gecirdigi GRIBIN: "Domuz gribi" OLDUGUNU GOSTERIR... Ilac kullanmayin, hepsi kendiliginden gecer.
|
 |
mehmet
Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 19:33 |
Yaaa supersınız.nasıl ıcımı rahatlattınız. Sızı dınledıgım ıcın 6 senedır cok sukur hıc pısman olmadım. Sukredıyoruz sızı tanıdıgımız gune. Allah razı olsun. Ellerınızden opuyorum. Saygılar
|
 |
mehmet
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2014 Saat 17:13 |
Kadir bey nolur yardım edın. Hala ıshal ve karın agrısı devam edıyor. Bugun 6 gun oldu. Bır lokma yedıkten sonra hemen ıshal oluyor. Karın agrısından kıvranıyor. Napalım, nekadar surucek boyle. Cevabınız ıcın tesekkurler.
|
 |