Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - allerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumallerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
earslan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: allerji
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 16:26
Kadir bey merhaba,

Daha önce küçük kızım için yazmıştım size.Büyük kızım da 5 yaşında.yaklaşık 1 buçuk sene önce hastalanmıştı.Grip ve öksürüktü sanırım..O zaman aktidem ve peditus şurup vermişti doktor.Bayağı kullandık.Sonunda göz kapakları şişmeye başladı.Bir süre sonra başka bir doktora götürdük.Boğazında çok kuvvetli enfeksiyon var demişti.göz kapakları için de alerjik dedi.novosef iğne,iburamin cold ve allerjisi için özel karışım burun damlası verdi.Ayrıca allerji şurubu vermiş miydi hatırlamıyorum.O zaman düzelmişti.Ama o hastalıktan beridir her hastalık öksürükle başlıyor ve bir türlü geçmiyor.Bir buçuk senedir gecelerimiz hep öksürük.İki ay önce yine hastalanmştı ve tabiki öksürük yine eşlik ediyordu.Doktor allerji testi istedi.Kan tahlili yapıldı ve allerjisi olduğu anlaşıkdı.O zamandan beridir her akşam zatiden ve singuleyr veriyoruz ve doktor daha çok uzun zaman kullnmamız gerektiğini söyledi.Sizin yazılarınızı okuyunca içim hiç rahat değil.Ne yapmalıyım?
Arslan
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 23:38
Butun bunlarin sebebi, daha ilk gun verdiginiz; Aktidem ve Peditus yuzunden. Verilen bu sahtekar ilaclari ile, oksuruk kesildi ve sizde bu trdaviden cok memnun kaldiniz. Halbuki, cocuk oksuremedigi icin, butun ifrazat ve mikroplar akcigerlere inerek orada birikti. Bu devreden sonrada, artik o doktorun isi cok artmistir, Astim tedavileri ile, devamli gider-gelir hale gelirsiniz.. Tabiiki arkadan, "allerji testleri" isterler, sacma sapan ilaclarla, once gozunuzu boyarlar ve ancak, acil hastanelere gitmeye basladiginizda, az biraz gozunuz acilmaua baslar.. Tabi bazi saftorik aileler, yapilanlarin dogru oldugunu sanarlar ve hastanelerde, "hava verilmeleri" filan bir matah is sanarlar..
BUTUN ILACLARI HEMEN KESIN...Bir dahada Grip oldugunda, sadece benim dediklerimi yapin..
Araligin 20'si oldu, hala Allerjik rinit, hala Bronsit, hala Astim ..Ilkbahar veya Sonbahar olsa anlarimda... Kisin ortasinda bu hastaliklar ne ALAKA?????    
Yukarı Dön
halimeboluk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2013 Saat 12:11
hocam sizin yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok şaşırıyorum etrafımızda duydugumuz hastalıklar doktorların verdgi ilaçlar tedaviler sizin bunlara yaklaşımınız hepsine bir okkalı küfür edesim geliyor 
neden tr de degilsiniz hocam ya gittiniz oralara biz size gelip çocukları gösteremiyoruz allah razı olsun ordan yetişiyorsunuz bizlere saolun . benimde kızımda bu kış aylarında özellikle bir grip oluyor ardından öksürük brun tıkanıklıgı geçmiyor antb şurup ilaçlar vs herşey geçiyor tek kalan öksürük ve bogulurcasına geceleri özellikle balgamlı oluyor bi doktor alerjik dedi zyrtec verdi onun içince öksürük kesilliyor gerçekten alerjik midir demek bu ??? yada nasıl anlarız alerjik oldugunu sadece kış aylarında oluyor ve zyrtec iyi geliyor 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2013 Saat 22:50
Allerjik oksuruklu(!) hastalarim bana,sadece; Ilk ve Son bahar aylarinda gelirlerdi.. Artik neredE ise, YIL BASI geliyor, Hangi pollen, hangi kuf kaldi da, allerji yapacak..
Allah askina; bir memlekette, nasil olurda, ALLERJIK oksuruklu hasta cocuk sayisi, GRIPLI HASTA SAYISINDAN FAZLA OLABILIR...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2013 Saat 22:50
Yukarı Dön
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 468
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2013 Saat 22:54
ev tozu akarlarina karsi olan alerji hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam..kisin eve kapanildiginddan daha fazla akarlara maruz kaliniyr...bian aklima geldi...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 00:49
Mumkun degil... Evinizdeki halilarda, "Akar" kolonisi olusabilmesi icin, o halinin en az 3 nesil kullaniliyor olmasi gerekir... Bunlarin hepsi hikayedir.
Hani bir vakitler, Arcelik fabrikasi; "Mite Buster: diye elektrik supurgesi yapmistida, halilardaki akarlari toplayip pisiriyordu... NE OLDU?? Hepsi hikaye.. O supurgelerin hicbirinin haznelerinde akar tesbit edilemedi..
Simdi tip fakuletelerinden son derecede cahil doktorlar cikiyor ve bunlar, bilemedikleri her konuya; ALLERJI diyorlar...
Yukarı Dön
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 468
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 09:40
hay allahim ya..bi tuzak daha mi...valla insaf insaf...ben birde amerikan markasi elektrik supurgesi rainbow sirketinde calistim..dort binlik bi elektrik supurgesinin musterileri hep cocugu ev tozuna allerjisi olan astim hastalari...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 18:27
O hastalarin, buyuk cogunlugu "kazik" yedi.. Astim, bir oldumu, hayat boyu surer. Ilaclar sadece Astim krizlerinin arasini acar.. Ama simdilerde SAHTEKAR doktorlar, her oksurene Astim damgasi vurduklarindan, Astim tanisi almamis cocuk yok... Bu hastalardan, sonradan duzelmis olanlarin tamami, sahtekarlik kurbani kimselerdir, ve bunlarda hicbir zaman Astim olmamisti demektir. Yedikleri kaziklar, yanlarina kar kalmistir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.