Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tavuk eti hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtavuk eti hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Konu: tavuk eti hakkında
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2013 Saat 13:09
hocam merhaba.bitmek tükenmez mantıklı mantıksız her türlü sorularımıza gösterdiğiniz sabırdan dolayı minnet borçluyuz.
kafama takılan bir soru var siz ne düşünüyorsunuz size sormadan rahat edemeyeceğim.geçen hafta bir yazı okudum haber sitelerine bakarken.tavuk etinden tümörler fışkırıyor diyor ve kesinlikle yenmemesi gerektiğini söyleyen bir sağlık uzmanının söyledikleri dehşete düşürdü.iki oğlum var daha çok tavuk et seviyorlar.bende haftada bir veriyorum.sizce bu hazır tavukları hiç vermemeli miyim.köy tavuğuna ulaşmamız her zaman çok kolay değil
tekrar minnetlerimi sunuyorum hocam.vereceğiniz cevaba göre davranacağım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2013 Saat 20:28
Tavuk etlerinden, tumor filan fiskirdigi yok... Amerika da, gunde 3 milyondan fazla tavuk yeniliyor.
Her zaman soyluyorum, boyle "kiymeti kendinden menkul" UMACI doktorlar (nedense hep ayni kimseler) her sene milleti farkli bir gida ile korkutmaya bayiliyorlar.. Bu bir ara; "kutu sutleri" cok zararli seklinde idi, madara oldular, artik o konuyu acamiyorlar, zira Anadolunun her yerinde yeni yeni; UHT teknigi ile calisan sut fabrikalari aciliyor.
Bir ara "Yogurtlara" takmislardi, herkez evde kendi yogurdunu "toprak" ile mayalayacakmis. Gene madara oldular, hic bu konuyu acamiyorlar bile.. Simdide tavuklara takmislar. Hic merak etmeyin, seneye de; "Yumurtalara" laf ederler. Bunlarda "Hakiki bir ilim" olmadigindan, boyle "Pseudo-ilimlerle" goz boyamaya, halki kandirmaya calisiyorlar..
Yukarı Dön
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2013 Saat 16:35
çok teşekkürler hocam. iyi ki varsınız
Yukarı Dön
kbryldrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 09:07

Kadir bey kolay gelsin. bu kutu sütleri hakkında bir bilgim var sizinlede paylaşmak yorumunuzu almak istedim. kutu sütleri yapılırken içerisindeki yağ çekilerek alınıyor ve içerisine sana yağ koyuluyor şeklinde süt üreten fabrikada çalışan tanıdıklarımdan duyumlar alıyorum. bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba. yardımlarınız içinde ayrı ayrı tüm sorduğum sorulara teşekkür ederim.. kolay gelsin..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 19:03
O islem; mamalar yapilirken yapiliyor...
Icme sutlerinde; yagi al, nebati yag koy!!! Astari yuzunden pahaliya mal olur..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.