Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2013 Saat 20:04
hocam merhaba oğlum 3 yaşında geniz eti problemi var geçen nisan ayında kbb doktoru geniz etinin oğlumda işitme kaybına neden olduğunu söyledi ve ilaç verdi sorunun düzeldiğini söyledi ama en yakın zamanda yaptırın dedi kulakta kalıcı hasarlara neden olabilir dedi ne dersiniz hocam sizce aldırmalımıyız.Birde hocam oğlumun alerjik bi bünyesi varmış doktorumuzun dediği ilk baharda ''once air''kullanın dedi 3 ay kullandık eylülde tekrar başla dedi hala başlamadım sizce başlayalımmı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119713
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 02:34
OnceAir ile bu durumun hicbir alakasi yoktur. OnceAir;Astim ilaci, ne alaka ki???
Soylenenlerin hepsi tuzak. Bu standartlara uyulsa, bu yasa gelen her cocugun "geniz etinin" alinmasi icap ederdi. Zaten butun bu ugraslarinin sebebide bu...Ne kadar cok cocuk ameliyat ederlerse, geri kalan milletde, o kadar ameliyata hevesli oluyor.
Yukarı Dön
tuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 01:01
evet hocam astım ilacı söyledi verirken bende astım değilse neden böyle bi ilaç kullanıyoruz dedim ilerde astıma çevirmemesi için diyolar alerjisi çok yüksekmiş felan filan içime sinmiyo benimde hocam ama napıcaksın çaresiz doktorlara sarılıyoruz çocuğum aylarca horlamaktan uyuyamadı ne yaptık olmadı belki bi umut kullandık şimdi bi moda sanki kim çocuğunu  doktora götürse hepsinin teşhis aynı anlaşmış gibi alerjik sinüzit alerjik bronşit yada alerjik astım farklısını duymadım                              hocam geniz etinide anladığım kadarıyla aldırmayı pek tavsiye etmiyosunuz kulaklara zarar verdiğide doğru değil yani eğer kalıcı bi zarar vermicekse aldırmayalım yada sizce hangi durumlarda geniz eti aldırılmalı ve kaç yaşında?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 04:22
1- "-ilerde astıma çevirmemesi için diyolar -"
Boyle bir sey yok... Eger bir cocuk Astim olacaksa, olur. Dunyada hicbir ilac ne bunu onleyebilir, nede Astimi tedavi edebilir. Piyasadaki soytarilara kanmayin... EGER boyle bir ilaclari veya gucleri, sihirleri varsa, Eriskin Astimlilari tedavi etsinlerde gorelim...
2- Dogru; zira, her Gribe Astim dediklerinde, daha karli cikiyorlar. Hem verdikleri o sacma-sapan ilaclar nedeni ile cocuk daha sik doktora gitmek zorunda kaliyor, hem ilac firmalarindan iyi RUSVET aliyorlar...
3- SIKIYSA, bir ilac firmasi itiraz etsinde, 2006'da KURBAN bayraminda, Navigator of The Seas gemisi ile, hangi firmalarin, hangi Proflari 1 haftalik Karayip gezisine goturduklerini bir ortaya dokuvereyim...
Yukarı Dön
tuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 12:06
hocam vicdanını paraya değişmeyen doktorlar nerde nasıl bulacağız onları dediklerinize bakılırsa ben henüz karşılaşamadım onlarla
 istanbulda olsam size gelicez ama ordada değiliz ümitsizliğe düşüyorum canımızı teslim ettiklerimizde bizim sağlığımızı paraya değiştiriyosa nasıl yaşanır olcak bu ülke bilmem 
bide hocam oğlum üç yaşında 1 aya kadar hani bebekken yumurta bisküvi peynir bal ceviz ve sütle hazırlanan mamadan yediriyodum çokta severek yiyodu ama çevrem yedirme artık normal kahvaltı yapsın dedi bende bıraktım pek yemek istemedi ama en azından yumurtasını yiyodu ama iki gündür hiç bişey yemiyo yemicem anne bana mama diyodu tekrar hazırladım mamadan çok mutlu oldu hepsini yedi sizce yedireyimmi yoksa normal kahvaltı vermeye devam edeyimmi her ne kadar yemesede bilgi verirseniz sevinirim 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 20:31
ELALEME NE OLUYORKI??? O geri zekalilar, dunyanin her yerinde, TURKIYE'de oldugu gibi ;Cay, peynir-zeytin ile kahvalti yapildigini saniyirlar zahir....Cocuk nasil istiyorsa, oyle kahvalti yapsin... O ukalalarin dedeleri; kahvaltida, "tarhana corbasi" iciyordu, ne cabuk asrilestiler!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Eki 2013 Saat 01:12
Yukarı Dön
tuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 00:51
çok teşekkürler hocam bende sizin gibi düşünüyodum ama sizden onayda almak beni dahada sevindirdi çünkü oğlumun en sevdiği ve hiç itiraz etmeden yediği tek öğündü 
çok ama çok sağolun sabrınız ve ilginiz için teşekkürler 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.