Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim
    Gönderim Zamanı: 20 Tem 2013 Saat 01:45
öncelikle vaktinizi ayırıp sizin gibi değerli doktorların biz annelere böyle güzel bilgiler verdiğiniz için sizlere minnettalarımı sunmak isterim benim kızım haziranda 4 yaşını bitirdi 3150gr doğdu ilk 6 ayına kadar kilo alımı güzeldi 6 aydan sonra kilo almamaya başladı ayda 100 150 gr gibi kilo alıyordu şuan 14 kilo boyu 100 cm iştahlı bir çocuk değil götürmediğim doktor kalmadı vitaminler balıkyağları pediasure sütler vs hiç biri fayda etmedi en son götürdüğüm doktor motilium şurup kullanmamı önerdi hazmedip yemek yemesi için kilosu normale dönünceye kadar kullanmamızı söyledi bir faydasını görmedik henüz bize beslenme ile ilgili neler önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2013 Saat 10:13
Ben; iştahsızlığa değil, "kilo kaybına" ilaç veririm. Sizde de 2 kilo eksik olduğundan, Sipraktin deneyebilirsiniz.  Günde;2x1 ölçek, 1 hafta kullanın, 3 gün ara verip sonucu yazın. Siprakin, %5 çocukta tam aksi bir davranış ve sinirlilik hali yapabilir, öyle bir durum olursa, hemen ilacı kesin. Çok uyuması normaldir. Çok uyuduğu içinde kilo alması kolay olur.
Yukarı Dön
dilay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2013 Saat 15:31
ilginiz için teşekkür ederim doktor bey bu ilacı daha önce bir doktorun tavsiyesi ile kullanmıştık fakat bizde çok hırçınlık ve baygınlık şeklinde uyku hali yaptı ve ilacı sinirlilik yaptığı için kesmiştim yan etkileri çok fazla olduğunu bile bile bunu göze alıp içirmiştim fakat yan etki gösterince bırakmak zorunda kaldım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2013 Saat 10:24
Bu durumda maalesef, işi zamana bırakmaktan başka bir şey yok, idare edeceksiniz. Merak etmeyin, öylede büyüyorlar, böylede. Kesin soyda var böyle birisi ona çekti...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.