Hocam merhabalar,
Oğlum şuan 5 aylık 7700 gr 66 cm. İlk iki ay hem mama hem anne sütü aldı.Sonradan sadece anne sütü vardım. Fakat 3 hafta önce işimden dolayı bebeğim gündüzleri birkaç saat annemde kaldı ve o da acıkınca biskuvi şeftali vb yedirmiş. Bu esnada emerken beni ısırmaya başladı. 4 aylıkken alttan iki dişi çıktı ve ısırıkları inanılmaz acılıydı kanıyordu hala da yapıyor.
Emme süresi çok kısaldı maximum 3 dk emiyor, emerken iki emiyorsa ardından kafasını başka yöne çeviriyor sonra tekrar emiyor. Eskisi gibi isteklide değil. Sütüm var az değil çok su içiyorum.
Bugun itibariyle tekrar anne sütü vermeye karar verdim çok bunaltırsa yoğurt vereceğim.
1)Sorularım ise şöyle tekrar beni istekli emer mi? Hala ısırıyor, ısırırken kanıyor ne yapmalıyım?
2)Ayrıca hocam uyutmakta çok zorluk çekiyorum hamağında sallıyorum olmuyor, ayakta sallanıyor olmuyor. Bu sallama huyundan nasıl vazgeçirebilirim? Nasıl uyutulur? Yatağına koysam ağlasa ama uyusa doğru mudur?
3)Bir de hocam şuan kulak enfeksiyonu geçiriyorum doktor ONADRON Sımple ilacını verdi emzirirken kullanabilir miyim?