Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oksuruk ve balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoksuruk ve balgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: oksuruk ve balgam
    Gönderim Zamanı: 03 Tem 2013 Saat 17:18
hocam oglum  3 ay 22 gunluk dun geceden oksurugu basladı  her emzırmeden sonra da cok kusuyo,bugun doktora goturdum  sırtını ve gogsunu dınledı bıraz balgamı var  dedı ılerleyecek gıbı gozukuyo  dedı ve BRICANYL ve ALLERSET YAZDI. henuz kullanmadım  serum fız.  damlatıyorum,cold mix hıcbır eczanede bulamadım sehır dısından aldırıyorum.ılıadın ped. aldım.gıttıgım doktor daha cok kucuk ılıadın ıcın dedı.ıhlamurla kecı boynuzunu  kaynatıp vereyım mı? balgam sokucu ıcın bı arkadasımın tavsıyesı...ne yapmam lazım hocam  yardım lutfen.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2013 Saat 09:14
  "- BRICANYL ve ALLERSET YAZDI- "  Allah böyle doktorlara akıl fikir versin. Bunların sayesşinde, 70 küsür milyonluk Türkiye'de, artık hiç Grip teşhis edilmiyor. Her öksüren, Astım veya Bronşit tanısı alıyor. Sakın bu ilaçları kullanmayın. Sadece benim anlattıklarımı uygulayın. Ne ıhlamur, nede keçi boynuzu öksürükte bir halta yaramaz. Bütün bu içeceklerde iyi gelen; "kaynar suyun" sıcaklığıdır. 3 aylık bebek de kaynar-kaynar içemeyeceğine görü bu gibi içeceklerin tümü bebeklerde faydasızdır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.