Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin inadı (İştah )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğimin inadı (İştah )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğimin inadı (İştah )
    Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2008 Saat 21:37
Merhabalar,

Kızım Azra 11 aylık. Bu zamana kadar yemeğini düzenli bir şekilde yemekteydi.  Onun eline oyuncak verip oyalayarak yemek yediriyordum. Ama şu son birkaç gündür oyuncağı versem bile, kaşığı uzaktan görür görmez ağzını kapatıyor sıkıca. Ne yapmalıyım?? Bir çare arıyorum..Kızımın bu iştahsızlığı beni mahvediyor..Cry
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2008 Saat 21:48
Ah canım benim kızımda hep iştahsızCryHiç zorlamıyorum yemek istemeyince,önceden reklamla falan yerdi şimdi istemezse onunlada yemiyo.Ben artık rahat bıraktım bu konuda,birde bebekler büyüdükçe yemesi ve miktarı azalır demişti drSmilehani önceden bir kaseyle doyuyosa büyüdükçe onun azıylada doyarmış ve beslenme aralıklarıda daha uzun olabilirmiş...
Ben ilk ek gıdaya başladığımda sabah kahvaltı karışımı,sonra meyvesi,sonra çorbası,yoğurdu,maması rutindi ama şimdi hiç öyle değilConfusedYemiyo ve bende zorlamıyorum..mesela bugün saat 11 de bi yedi ama oyunla ısrarla yedirdim,ve bütün gün hiç bişiy yemediConfused
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2008 Saat 22:06
saol emineciğim, peki senin ki kaç aylık?? Ben de sabah kahvaltı karışımı,sonra meyvesi,sonra çorbası,yoğurdu,maması şeklinde vermeye devam ediyorum ve hepsini yedirmeye çalışıyordum Ama bu hafta işi bozdu..Zaten sütümü de 5 aylıkken içmeyi bırakmıştı. O olsaydı bari ona sevinirdim. Çok çaresizim inan bana:(
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2008 Saat 22:56
Bu hafta başladıysa yememeye sıkma canını,sonuçta bizimde iştahsız zamanlarımız oluyo öyle düşün..Dişten olabilir sıcaklardan olabilir zorlama..
Benimki 22 aylık herşeyi 13 aylıkken normal yamaklara başladık,ama hep iştahsızdı halada öyleConfusedGecen gün Zehraylada konuştukya bu konuyu,biz öyle günlük yoğurt meyve vs bile yemiyozConfusedmeyveli yoğurtlara her bebek bayılır benimki onuda yemiyoLOLbak artık gülüyom naapimmBig%20smileYalnız değilsin bu konuda yani inan çok zor gün içinde yemedi diye üzüntümden mecnun gibi dolanıyom,hiçbişeyden zevk alamıyom,hiçbiyere gitmek istemiyomConfusedAntaklyaya gitmiştim aç kalacak diye mamayı doldurdum yanımda ki mama olayını bıraktığımız haldeConfusedAllah yardımcımız olsun,sağlıklı olsun sakat olmasınlar,ömürlü olsunlarda yemesinlerSmile
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2008 Saat 05:22
benim oglum 12 aylik...bizde yaklasik bir ay once yirmi gun boyunca sadece mama ile beslendi....kasigi goruru gormez agzini kapatiyordu...biraz oyunla yedirmeye calisiyordum fakat ac oldugu halde agzini mumkun degil acmiyordu....hic zorlamadim...mama veriyordum aninda iciyordu yirmi gun devam etti sonra normale dondu....kopek disleri cikiyor sanirim ben o nedenle olabilir diye dusundum ama...
Omrum
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2008 Saat 13:17
Zorlama canim, benim kizinda butun gun birsey yemedigi oluyor. BAzen ona iyi bakamadigimi, besleyemedigimi dusunuyorum ama o kendi yemek istemiyor.
Yukarı Dön
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2008 Saat 17:08
canım benimde bebeğim geçen hafta boyunca sadece biberon mamasıyla beslendi.öyleki o kadar güzel yemek yiyen bir çocuktu.hiç anlamadan kaşıktan soğudu.çok ağladım üzüldüm sinirlendim ama şimdi geçti.eskisi kadar iştahlı yemesede herşeyi kaşıkla yediriyorum.biberonu sadece yatarken veriyorum.üzülme geçecektir seninkide.
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2008 Saat 10:35
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Biraz olsun beni bu knouda hep aydınlattınız hem de rahatlattınız. Teşekkürler :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.